Borhyová a její hřebeček Michal: Poprvé o třetím dítěti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Borhyová a její hřebeček Michal: Poprvé o třetím dítěti

Boryhová do projektu LuckyBe zapojila také svého přítele Michala Smečka.
Boryhová do projektu LuckyBe zapojila také svého přítele Michala Smečka. (Lenka Hatašová/ Profi media.cz)

V lásce neměla Lucie Borhyová (41) moc štěstí. Nyní to však vypadá, že moderátorka televizních zpráv narazila na muže svých snů. Přestože vztah s Michalem Smečkou (30) stále nepotvrdila, přestala se s ním na veřejnosti skrývat a dokonce promluvila o dítěti!

Sympatická moderátorka a brněnský podnikatel spolu randí už od září 2016. Dvojici nepojí pouze pouto partnerské, ale také pracovní. Svého krasavce totiž již dříve využila k prezentaci prodeje náramků, jejichž výtěžek jde na její projekt LuckyBe dětem.

Po boku o deset let mladšího muže Borhyová opět září a dokonce si dokáže představit ještě třetí miminko. „ Ano! Ale neplánuji to, nechám se překvapit, co mi ještě osud pěkného nachystá. Co se má stát, to se stane, takže uvidíme,“ řekla Borhyová v rozhovoru pro Blesk zdraví.

Televizní moderátorka má již dvě děti. Syna Lucase Papadakise, který se narodil v roce 2008. Jeho otcem je řecký podnikatel Nico Papadakis. V roce 2014 porodila dceru Lindu. Otcem roztomilé dívenky je český sportovní komentátor a moderátor Michal Hrdlička.

 Borhyová zazářila v rudé a vynesla šperky od bývalých partnerů: Od současného milence nic!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hvezdicka55
3. 8. 2019 • 10:56

Lucka?Je krasna,sexi a velmi zajímavá žena! Vyzaruje z ní pozitivní energie,na rozdíl od vás vsech co ji tu soudite v negativnim světle.Proč?Protože ji závidíte! ZÁVIST JE POT NESCHOPNÝCH,a kazdá pomluva je ZAVST!Nic víc,nic miň!Holt LB je jedinečná a má kouzlo osobnosti,nejen to,ale má i nato být mamou znovu i po 40-ce!Já ji preji do tretice dvojčátka,aby Vám všem neschopným,zlým a pomlouvačným diskutujícím vytrela zrak!Lucinko jste úžasná...Držím Vám obě pěsti,ať máte stále vrchovatě štěstí!!,

stekavypes
29. 4. 2019 • 12:53

Je to kráva dvacet chlapů,dvacet dětí a starat se bude chůva

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.