Jan Rosák opět hledá Poklady z půdy: Deštník z Titaniku i Hitlerovy cigarety! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Jan Rosák opět hledá Poklady z půdy: Deštník z Titaniku i Hitlerovy cigarety!

Našly se i sněžné sáně.
Našly se i sněžné sáně. (Foto FTV Prima, ara)

Takové sběratelské rarity jako deštník po mrtvém muži z Titaniku či Hitlerovy cigarety se dostaly do rukou Jana Rosáka (71). Do nových dílů pořadu Poklady z půdy mu ale nabízeli i latrínu!

Hledat na půdách, ve sklepích a garážích lidi prostě baví. Proto se také natočily nové díly Rosákova pořadu, kde představí hodně zajímavé věci. „Koncept zůstává stejný, protože skvěle funguje. Během první řady se strhla doslova lavina těch, kteří po zhlédnutí pořadu vyrazili na tu svou půdu nebo do stodoly, garáže, aby se podívali, co za poklady tam mají oni. Takže se nám přihlásila spousta nových zájemců se svými předměty a nedalo se než natočit nové díly,“ prozradil moderátor.


„V nejnovějších osmi dílech se diváci mohou těšit na obrazy, šperky, mince, keramiku, sklo, ale samozřejmě i na takové kousky jako automobil, motorku, starodávnou zbraň, Hitlerovy cigarety, deštník, jehož majitel zemřel na parníku Titanik, unikátní vesmírný fotoaparát nebo známý masážní přístroj z Postřižin,“ svěřil Rosák. Některé nabízené věci ho hodně překvapily. „Dostala se k nám rodinná fotoalba, zlaté zuby, latrína, nebo dokonce celá chalupa!“ dodal pobaveně. Nové Poklady z půdy startují na obrazovkách Primy už 6. května.

Na video s Janem Rosákem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.