Hunčárová ze StarDance: Důvod, proč vyměnila Ondera za Ridiho! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Hunčárová ze StarDance: Důvod, proč vyměnila Ondera za Ridiho!

Lucie Hunčárová opustila Jana Ondera kvůli Emanuele Ridimu.
Lucie Hunčárová opustila Jana Ondera kvůli Emanuele Ridimu. (Foto Instagram, Faceboook)

Tanečnice Lucie Hunčárová (33) propadla kouzlu charismatického Itala Emanuele Ridiho (45) během taneční soutěže, kdy s ním vytvořila jeden z párů, jenž bojoval o titul krále parketu. Problémem ale bylo, že tvořila tenkrát partnerskou dvojici s Janem Onderem (33), který v soutěži rovněž svého času tančil, následně se stal odborným poradcem. Co jí přimělo ukončit dlouholetý vztah a opustit dobrovolně světla reflektorů?

Nešlo jen o to, že zahořela pro okouzlujícího kuchaře. Po změně vlastně podle časopisu Téma volala celou svojí duší. A pak se to jako lavina celé spustilo. Na otázku, zda jí zaskočilo, když ale kvůli tomu zmizela nakonec i z pomyslného výsluní, odpověděla: „Já to vlastně vnitřně chtěla. Potřebovala jsem si něco dokázat sama. Vždy jsem byla v páru a už toho na mě bylo trošku moc. Chtěla jsem se malinko stáhnout a rozjet to jinak a sama. Být sama za sebe,“ vysvětlila Hunčárová s tím, že za rozchodem stály z velké míry i odlišné představy o práci.

„Prostě ten můj minulý vztah byl přechozený. Potřebovala jsem nový impulz, novou motivaci. Nastartovat se sama a mít svůj život,“ svěřila se Lucie, která zdůraznila, že na prvním místě je u ní nyní osobní nezávislost, kterou si momentálně intenzivně buduje.

Zatímco s Janem Onderem pracovali a tančili od úmoru do úmoru a pomalu už prý nebylo ani kde brát síly, natož mít nějaký osobní život, s Emanuelem Lucie nabrala konečně druhý dech, jiný směr. Čím jí učaroval? „Manu je upřímný, milý, férový… tím si mě získal. Navíc si umí užívat života, což jsem samozřejmě ve StarDance netušila. Miluje skvělé jídlo, dobré víno, sluníčko. Prostě pohodu, což je takový příjemný bonus,“ pěla ódy na svého milého pro časopis Téma tanečnice. S dodatkem, že i on umí tvrdě máknout, ale zároveň dokáže i povolit i žít! Že veškerý svůj život nepodřizuje jen penězům. 

 



Přečtěte si
domino22
28. 4. 2019 • 18:25

K Hunčárové se víc hodí Ridi... jde jen o to, jestli mu nerozvrátila rodinu ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.