Slavná herečka si prošla peklem: Promluvila o týrání a vztahu se zločincem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Slavná herečka si prošla peklem: Promluvila o týrání a vztahu se zločincem!

Vlastina Svátková s krátkými vlasy
Vlastina Svátková s krátkými vlasy (Instagram)

Vlastina Svátková (37), známá například z filmu GangsterKa nebo seriálu První republika, si prošla peklem. Herečka se již několikrát rozepsala o tom, že trpěla anorexií a bulimií. Tentokrát odtajnila své dva milostné vztahy, ve kterých zažila šikanu i týrání.

Ve své poslední knize se inspirovala vlastními zkušenostmi. Je určena pro všechny ženy, které stále hledají lásku. Sama herečka prožila dva vztahy, ve kterých pro pocit být milovaná, byla schopná udělat vše.

"Pár let mi dělal ze života peklo. Hrabal se mi ve věcech, četl si můj deník, kontroloval každý můj krok a vyžadoval, abych dala tu starou Nokii k televizi, jestli jsem opravdu sama doma, jak tvrdím. A já to všechno poslušně dělala. Protože jsem neznala jiný směr a program, než být za každou cenu milovaná," popsala Svátková svůj první vztah.

Herečka se také rozpovídala o svém druhém vztahu, který byl plný lží. "Žila jsem i s mužem, který tvrdil, že je single. A pak z něj postupně vylezlo, že má ženu a 4 děti někde daleko v Izraeli. A to se přeci nepočítá. A já, hodná holka, chtěla jeho děti poznat a mít je ráda. Se ženou si prý už dávno nerozumí, nemaj si co říct, nespí spolu a hrajou to jenom kvůli dětem. Která hodná, blbá holka tuhle větu neslyšela, ať zvedne ruku. Naposledy jsem ho viděla na Nově v hlavních zprávách, protože ho hledal Interpol. A našel, i když se jmenoval jinak, než mi tvrdil a let měl mnohem víc, než se chlubil,“ napsala na sociální síti Svátková.

 Vlastina Svátková z GangterKy: Z bulimie jsem se musela vypsat

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.