Kvitová poprvé o miminku a kariéře šéfky salonu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Kvitová poprvé o miminku a kariéře šéfky salonu

Petra Kvitová
Petra Kvitová (Foto Getty Images, Profimedia.cz)

Česká tenistka a dvojnásobná vítězka Wimbledonu Petra Kvitová (29) na kurtu vždy podává skvělé výkony a vzhledem ke svému věku už také přemýšlí nad tím, co bude dělat, až skončí s tenisem. Také promluvila o založení rodiny.

Příští rok oslaví třicáté narozeniny. V tomto věku už mnohé ženy mají děti anebo o nich alespoň uvažují. Česká teniska ale má v tomto směru jasno a nad mateřstvím zatím nepřemýšlí. „Některé spolužačky už opravdu mají děti. Ale já potkávám hlavně lidi z tenisu a mezi soupeřkami zase tolik matek není. Takže na tohle zatím nemyslím,“ svěřila se Kvitová v rozhovoru pro magazín Dnes.

Pokud se Kvitová rozhodne mít dítě až po skončení kariéry, budeme si muset na její ratolest ještě pár let počkat. „Určitě bych nechtěla hrát v pětatřiceti,“ přiznala tenistka, která již přemýšlela nad tím, co by v budoucnu chtěla dělat.

„Chtěla bych si otevřít beauty salon. Masáže, kosmetika, to by se mi líbilo. Zatím si nedokážu představit, že bych někoho trénovala, ale u sportu určitě zůstanu. Minimálně budu chodit běhat. A možná i ten tenis si půjdu zahrát,“ řekla tenistka magazínu.

Výpověď Petry Kvitové proti Radimu Žondrovi obžalovanému z jejího napadení:



Přečtěte si
tmspetrs
25. 4. 2019 • 17:54

[[--Najdětee nahe zeny ve vašem městě zde : til.pw/nahe

jasnovidec01
25. 4. 2019 • 09:56

ona má chlapa?vždyť je prej na holky

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.