Podhůrský (60) bez obalu: Na co sbalil mladší partnerku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Podhůrský (60) bez obalu: Na co sbalil mladší partnerku?

Zdeněk Podhůrský
Zdeněk Podhůrský (ara )

Oslavil šedesáté narozeniny a užívá si vztah s třiadvacetiletou přítelkyní Veronikou! Moderátor a herec Zdeněk Podhůrský se do ní podle svých slov zamiloval během nákupu v obchodním domě.

„Byl jsem tam s mámou – a když jsem ji uviděl, prohlásil jsem, že je krásná. Hned jsem se ale klepl přes prsty, že nic takového,“ svěřil jubilant. Jenomže za hodinku jsme se potkali znovu. To už bylo znamení. Poslal jsem mámu napřed a Veroniku jsem oslovil s tím, abych ji rád fotil. Nádherné bylo, že mě vůbec neznala,“ přiznal v rozhovoru pro magazín Rodina. Veronika mu dala telefonní číslo, ale bylo na její maminku.

„Což jsem zjistil, když jsem na něj zavolal. Maminka mi ale nakonec Veroniku předala a domluvili jsme si schůzku. A na té – když jsem přinesl nějaké fotky, abych zachoval zadání – jsem přiznal, že mám o ni trochu hlubší zájem,“ dodal s tím, že po několika dalších schůzkách pak byla ruka v rukávě.

Má tři děti
Z minulých vztahů má Zdeněk syny Davida (33) a Adama (32) a dceru Marii (22).



Přečtěte si
defakto
1. 5. 2019 • 15:13

... co ty mladé holky na něm vidí ? Vždyt je to takový starý , ošklivý
dědek , který si hraje na playboye !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.