Maminka hvězdy Ulice Míši Tomešové: Bojuje s rakovinou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Maminka hvězdy Ulice Míši Tomešové: Bojuje s rakovinou!

Mamimnka Míši Tomešová prodělala spousu nemocí včetně rakoviny
Mamimnka Míši Tomešová prodělala spousu nemocí včetně rakoviny (profimedia.cz)

Osud si s její rodinou nepěkně zahrává. Michaela Tomešová (27) nedávno přiznala, že její starší bratr Ondřej (35) trpí mozkovou obrnou a je upoutaný na invalidní vozík. Bohužel ani její maminka na tom zdravotně není dobře a prošla si několika nemocemi, včetně rakoviny.

„Nejsilnější žena, jakou znám. Její životní příběh by stačil na několik knih. Vždycky se na ní můžu se vším obrátit. Obdivuju Tě a chtěla bych všechny situace, který Ti život naložil zvládat tak jako Ty! Děkuju mami!“ vyznala se své mamince muzikálová herečka, známá též ze seriálu Ulice. „Tyhle všechny zdravé potraviny, bylinky a zrníčka vezu mojí mámě, která má za sebou tolik nemocí včetně rakoviny, že si zaslouží jíst zdravě,“ svěřila se o velikonočních svátcích Tomešová.


Je zřejmé, že osud si na jejich rodinu zasedl.Míša je ale neuvěřitelně pozitivně naladěná a dělá vše pro to, aby to svým nejbližším ulehčila.

Hvězda seriálu Ulice Michaela Doubravová Tomešová: Promluvila o neplánovaném těhotenství!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.