Copak je to za velikonočního zajíčka? Nestydatá Dara! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Copak je to za velikonočního zajíčka? Nestydatá Dara!

Dara Rolins
Dara Rolins (Archiv firem)

Svůdná a sexy jako nestydatý zajíček! Tak slavila svátky jary Dara Rolins (46). V smyslném spodním prádle byla připravená na výprask.

Velice netradičním velikonočním přáním letos překvapila slovenská zpěvačka. Inspirovala se v zahraničí, kde slavným modelkám naplácal zajíček, avšak jako vždy si to udělala po svém. Expartnerka rapera Rytmuse (42) se oděla do přitažlivého černého prádla a na hlavu si nasadila masku jako z pánského časopisu. „Doufám, že se svátky vydařily a že i vaše Velikonoční pondělí bylo zábavné,“ dráždila Dara v žhavém oblečku s vyšpulenou pusou.


Své vypracované tělo před koledníky ale údajně raději skryla a vítala je ve volném topu. A místo vajíček obdarovala své fanoušky ochutnávkou nové písně Od zítra.

 

Dara Rolins: Laura už vyzvídá, jaký je sex a kdo byl můj první

Video se připravuje ...



Přečtěte si
yokky
24. 4. 2019 • 22:14

to je zajicek?????hahahaha.to je asi for?????? 🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡

rydlo
24. 4. 2019 • 18:43

Darina už neví, jak by se předváděla, stále se chlubí silikonovými boulemi, teď už jen můžeme čekat, kdy začne předvádět svojí obnaženou „buchtu”. V jiném bulvárním článku se píše, že Dara předvedla svůj „zadeček”, zadeček mají snad malé děti a skoro padesátiletá ženská má česky řečeno pr.del, nebo zadek! Dara začíná být tím svým předváděním nahoty směšná a hlavně že má „zadeček”!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.