Anife rozjela nový byznys: Neuvěříte, čím se živí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Anife rozjela nový byznys: Neuvěříte, čím se živí!

Anife Vyskočilová
Anife Vyskočilová (Karel Kopáč)

Exotická tanečnice a herečka Anife Vyskočilová (45) je jedno velké překvapení. Není to tak dlouho, co na sociální síti převedla nový účes, nyní se dokonce pochlubila i novou prací. Bývalá manželka Ivana Vyskočila (72) rozjela nový byznys. Prodává omítku!

 

Vyskočilová ukončila provoz své útulné kavárny Anicafé v centru Prahy, kde dokonce sama obsluhovala hosty. "Zavřela jsem svoji kavárnu. Začala jsem se věnovat nové práci,“ přiznala exotická kráska webu Super.cz.

A nové povolání je opravdu nečekané. „Mám velkou firmu, které budu dávat všechnu energii. Prodávám omítku, senzory na zdraví," prozradila webu. Přestože kavárna v centru Prahy fungovala skvěle a Vyskočilová tam trávila spoustu času, bohužel musela zavřít a nové prostory už nebyly to pravé.

"Kavárna šla skvěle, fungovalo to. Bohužel jak to tak bývá, neprodloužili mi smlouvu a vzali si to zpět. Kvůli tomu mi to zavřeli. Našla jsem nové prostory, ale už to nebylo pro mě to pravé. Budu dělat omítku," řekla Vyskočilová webu Super.cz.

 

Vyskočilová musela na operaci prsou: Kvůli bolestem v zádech!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
28. 4. 2019 • 15:16

Komické....hledá styl jak se uplatnit v životě...onen exotický tanec jí asi neuživil dle jejích požadavků a tak jde dál do jiných sfér, kde si představuje obohacení.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.