Otevírací doby na Velikonoce: Kdy nakoupíme a kdy bude zavřeno? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Otevírací doby na Velikonoce: Kdy nakoupíme a kdy bude zavřeno?

...
... (istock.com)

Velikonoční svátky se opět blíží a s tím i zasloužené volno. Státním svátkem je jak Velký pátek, tak i Velikonoční pondělí, ale pouze u jednoho z těchto svátku zůstanou obchody zavřené. Podívejte se na přehled otevíracích dob obchodů v dubnu a květnu.

Na Velký pátek budou obchody otevřené normálně, lidé tak budou moc nakoupit vše, co potřebují na víkend a následující státní svátek. Naopak na Velikonoční pondělí bude všude zavřeno.

V pondělí 22. dubna totiž platí, že všechny obchody s prodejní plochou 200 metrů čtverečních mají zavřeno. Stejně na tom budou i online nákupy. Naopak čerpací stanice budou podle tn.nova.cz v pondělí otevřeny od půl deváté ráno do osmé hodiny večer, mimo čerpací stanice Letňany a Brno Vídeňská.

Další státní svátek nás čeká 1. května, a to Svátek práce. V tento den budou obchody otevřeny bez omezení. Den vítězství připadá na 8. května a tady platí stejné pravidlo jako u Velikonočního pondělí. Všechny obchody s prodejní plochou 200 metrů čtverečních budou zavřené, Češi by si tedy raději měli nakoupit dopředu.

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.