Moderátoři Snídaně s Novou Hejdovi: Objevují Ameriku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Moderátoři Snídaně s Novou Hejdovi: Objevují Ameriku

Manželé Zorka a Míra Hejdovi
Manželé Zorka a Míra Hejdovi (Foto pro Aha! – M.E.G/Jana Mensatorová, ara)

 Kam se ztratili ze Snídaně s Novou moderátoři a manželé Zorka (28) a Míra (35) Hejdovi? Nikam! Jen si opět »odskočili« za velkou louži a objevují Ameriku. Po Havaji a Maledivách teď putují po proslulé mezistátní dálnici Route 66.

Je to už jejich několikátá cesta po Spojených státech amerických. Tentokrát si půjčili auto, naložili kufr a vyrazili po dlouhé cestě mezi státy Arizona, Utah a Colorado. „První zastávka na Route 66 – westernové městečko Oatman, kde se zastavil čas,“ radovala se moderátorka u oslíků. Úsměv ale Zorku brzy přešel, když ji v národním parku Arches překvapil sníh. Nejdřív klepala kosu v ultra krátkých šortkách, později našla alespoň džíny na zahřátí.


Přesto si nenechala zkazit náladu. „Ten moment, kdy tam stojíte, nevěříte vlastním očím, jakou nádheru kolem sebe vidíte, dojímáte se nad tím a myslíte si, že už to nemůže být krásnější... A najednou k vám přicválají dva koně!“ rozplývala se.

Zorka Hejdová prozradila, jak na kila po Vánocích a jak vydělávat přes sociální sítě:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.