Pravda o vztahu Meghan a Harryho: Je to vážnější, než se zdálo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Pravda o vztahu Meghan a Harryho: Je to vážnější, než se zdálo!

Meghan má problém!
Meghan má problém! (Foto ara)

Ostře sledováná dvojice, která se už za pár dnů dočká prvního společného potomka, si od začátku vztahu prošla mnohými zvraty a zásadními rozhodnutími. Řadu velkých změn se podařilo realizovat. Jenže jejich problémy tím zdaleka nekončí.

Meghan (37) a Harry (34) se stihli přestěhovat a prvního miminka se oba už nejspíš nemohou dočkat. Přesto podle webu Nový čas pre ženy existuje jedna věc, na které se neshodnou, a která jejich vztahu může zavařit.

Že má vévodkyně na prince značný vliv a že jsou její představy o životě dost odlišné od zbytku královské rodiny, není žádným tajemstvím. Přestože i pro Meghan a Harryho platí přísná královská pravidla, Meghan si jde za svým a pro svojí rodinu chce co možná nejvíce odlišný život. Rozhodně nehodlá žít třeba tak, jak fungují princ William a vévodkyně Kate.

To dokazuje i svými činy: Odstěhovala se z Kensingtonského paláce do nového domu Frogmore Cottage. Dalším krokem bylo odloučení jejich komunikační kanceláře, kterou měli společnou s princem Williamem. Posledním „výstřelkem“ pak bylo, že si založili s Harrym i samostatný účet na Instagramu, který za pár hodin překonal dosavadní rekordy sledovanosti. Z toho měla pochopitelně největší radost vévodkyně, protože se vstupem do manželství s princem musela svých soukromých účtů nedobrovolně vzdát.

Jenže Harry nedávno překvapil prohlášením, že sociální sítě na rozdíl od Meghan nesnáší. Princ se nedávno rozohnil, když kritizoval současnou závislost dnešní mladé generace na sociálních sítích: „Děti vyrůstají v dnešním světě, kde jsou sociální média o mnoho návykovější než drogy a alkohol,“ zdůraznil princ podle uvedeného webu během návštěvy organizace YMCA. Na paškál si vzal i počítačové hry, zejména oblíbené „střílečky“. Jasně tak deklaroval, že sociálními síti opovrhuje.

Jenže Meghan to má úplně opačně, což jí může u prince zavařit. Založení účtu na Instagramu ji totiž potěšilo, být středem pozornosti vévodkyni těší. Jenže těžko říct, jak se bude Harry stavět k postování novinek z jejich soukromého života, nedej bože dětí, když tento styl komunikace i života odmítá.

Co prozradil Harry o jejich doposud nenarozeném potomkovi? Podívejte se zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
martalista@...
12. 4. 2019 • 21:32

Nevěřte dietám! To je nehorázná lež, zhubnout pomůže přírodní >>>> www.SlimExtrem.com

tryskomys
12. 4. 2019 • 12:37

Pokud nezmění svůj postoj kvěčnému vystupování a předvádění se na veřejnosti tak by se sní měl rozejít,nebude přece pořád jejím poskokem,tohle chci a Harry letí hned za královnou,měl poslechnout bratra a nehnat se hned do chomoutu,ted se pomalu bojí sejít spřáteli,musí si umět DUPNOUT a najít svůj čas na kamarády.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.