Karel Šíp odhalil tajemství a přiznal nenávist kolegů z branže! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Karel Šíp odhalil tajemství a přiznal nenávist kolegů z branže!

Šíp moderuje Všechnopárty už 12 let.
Šíp moderuje Všechnopárty už 12 let. (Foto Aha! – Pavel Machan, ara)

Už roky je to u nás zavedené slovo. Bavič! Málokdo ovšem doteď věděl, že ho vymyslel moderátor televizní talk show Všechnopárty Karel Šíp (73).

„Když jsme s Jardou Uhlířem začínali, bylo třeba naše role nějak pojmenovat do smlouvy. Tak jsem pro tu interní potřebu do scénáře napsal: první bavič, dvojtečka, druhý bavič, dvojtečka,“ zavzpomínal v rozhovoru pro ČRo Šíp.

„Někteří umělci to slovo nesnášejí, ale já na něm nevidím nic špatného. Neznám jiné české, které by naši práci líp vystihovalo,“ doplnil stále vitální moderátor, který chápe, že ne každý bavič diváky baví. „V dnešní době je humor hodně rozvolněný, ale lidi mají možnost výběru. Neposuzoval bych divácký vkus. Každý si může vybrat to, co chce. Nemám rád škatulkování humoru. Ten je pro mě buď dobrý, nebo špatný. Když se fór povede, je jedno, z jakého je šuplíku,“ uzavřel Šíp.

Karel Šíp na rozloučení s Josefem Mladým (†63): Měl by srandu i z vlastního pohřbu.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.