Lucie Bílá na 400. repríze muzikálu Carmen: Bránila svého anděla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Lucie Bílá na 400. repríze muzikálu Carmen: Bránila svého anděla!

Lucie Bílá září štěstím.
Lucie Bílá září štěstím. (Foto Aha! – Marek Pátek, Instagram.com)

Všichni ji zrazovali od mladšího milence! Lucie Bílá (52) a Radek Filipi (35) se dokonce na pár měsíců i rozešli. Před rokem se ale dali zase dohromady a zamilovaná zpěvačka svého testosteronového anděla brání, kde se dá. Nevadí jí ani to, že na ní vydělává!

„Myslím, že jde po prachách. Lucce bych chtěl vzkázat, ať si dává bacha! Ráďu znám do jeho čtrnácti a půl let. Radek není férový a je vych*aný,“ tvrdil kdysi jeho otec Roman Dvořák (55), který sám živořil na ulici jako bezdomovec. Slavice teď ale tvrdí, že vedle svého přítele nikdy nebyla šťastnější.

„Můj partner má kariéru, která se jmenuje Lucie Bílá, ale je tam jedna velká výhoda. Čím víc se mi daří, tím víc se vlastně daří jemu. Protože je taky na to pyšný,“ vysvětlila deníku Aha! na jubilejní 400. repríze muzikálu Carmen, na kterém předčasně slavila i své 53. narozeniny, které má zítra.


„Lidi ho chválí a mé okolí ho má moc rádo. Moje kapela, můj bratr, syn i manažer, to je pro mě strašně důležité, kdyby to mezi nimi skřípalo, tak by se mi pracovalo těžko. Všechno je ideální, až si říkám, kdybych tohle všechno věděla, tak bych nefňukala občas, když jsem udělala nějaké kotrmelce. Všechno je tak, jak má být,“ dodal Bílá s úsměvem.

Na video s Lucií Bílou se můžete podívat zde:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.