Absolonová zaútočila na manžela: Slova o zabíjení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Absolonová zaútočila na manžela: Slova o zabíjení!

Moderátorka a zpěvačka Monika Absolonová
Moderátorka a zpěvačka Monika Absolonová (TV Nova)

Monika Absolonová (42) se po druhém porodu opět trápí s kily navíc a se svou postavou je velmi nespokojená. Nedávno se rozhodla, že s vyšší váhou zatočí a synům a manželovi ukáže, jak vypadá sexy postavička.

„Nechci to zakřiknout, dlouho jsem se odhodlávala a vymlouvala, ale začala jsem cvičit. Doufám, že mi to pomůže zpevnit tělo, zničit diastázu (rozestoupené břišní svaly), a míň jíst (protože když se dřete, tak se pak přece nesprasíte) a v budoucnosti se snad doberu zpátky svýho těla. Protože bych chtěla, aby kluci viděli, jak jsem vypadala dřív… Nevím, jestli to úplně půjde,“ napsala dle Blesku Absolonová, která lenošení vyměnila za pořádný zápřah!

Zpěvačka se věnuje józe, 3x do týdne by chtěla ujít 5 kilometrů, později by chtěla přejít z chůze na běhání a také dělá dechové cviky na diastázu. Monika šla jednoduše do sebe a chce vypotit poporodní kila! S fyzičkou by jí mohl pomoci partner Tomáš Horna (38), se kterým má dva syny. Vzhledem k tomu, že je Horna známým hokejistou, ví, co znamená pořádně zamakat a Monice by mohl být oporou a s některými cviky by jí mohl poradit. Absolonová tuto možnost ale silnými slovy razantně odmítá. „Teď to nejde, teď bych ho zabila za každý povel i dobrou radu,“ přiznala. „Jestli tohle dám, tak jsem dobrá! A to by v tom byl čert, abych s těma špekama nehla… A pokud to nevydržím, tak vám to taky napíšu,“ dodala. Držíme palce!

 Absolonová o synovi Tadeášovi: Budu strašná matka!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
janapi
5. 4. 2019 • 20:34

Tak je Horna partner nebo manžel? Přesto-žádnou stížnost na něj jsem od Moniky neslyšela....

defakto
5. 4. 2019 • 20:01

... Absolonka je blbka , kdysi byla ráda že Hornu vůbec uhnala a ted když ho má jistého se na něj neustále stěžuje . Bejt jejím mužem , nakopu ji p.r.d.e.l !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.