Prachař drsně o Agátě: Jsem sběratel mršin! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Prachař drsně o Agátě: Jsem sběratel mršin!

Jakub Prachař a Agáta Prachařová
Jakub Prachař a Agáta Prachařová (Profimedia)

Jakub Prachař si se svou Agátou už prožil mnohé! Bohužel i spoustu špatných a nepříjemných věcí, které veřejnost se zájmem rozebírala. Jejich vztah se však ukázal být velmi pevným a slavná dvojice nelehké období překonala. Jakub v rozhovoru pro Téma vyzradil pár zajímavostí z jejich minulosti a staré známé, včetně Agáty, označil trochu hanlivě.

Herec Jakub Prachař poznal manželku Agátu Prachařovou už jako dítě během natáčení. V té době by asi ani jeden nehádal, že se jednou vezmou a budou spolu mít dítě. Osud si s lidmi někdy umí pořádně pohrát a dát nečekaně dohromady zajímavé jedince. Agáta už od malička patřila mezi rebelky a Jakub taky nebyl žádné neviňátko. Přeci jen za jejich rozvernější povahu asi může ta skutečnost, že se oba narodili do slavných rodin. Co o seznámení s bývalou modelkou pověděl syn Dany Batulkové a Davida Prachaře? A jaký měl z Agáty první dojem?

„Když člověk zrovna nevěděl, co a jak, tak napsal těm starým známým… Tak nějak a čekal, kdo se chytne. V podstatě jsem byl takový sběratel mršin, když už nevíte, kudy kam, obvoláte staré známé… Ne, dělám si srandu, ale je pravda, že to mezi námi bylo o kus jednodušší, než kdybych musel úplně od začátku… Vím, že se mi prostě líbila, a to stačilo…,“ pověděl Prachař, který si dceru Veroniky Žilkové vzal v roce 2013.

 Prachař na premiéře LOVEní: Před romantikou přepínám na fotbal!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
domino22
8. 6. 2019 • 11:30

I té agátě se divím, že si toho vybledlýho Batulku vzala......... nic na něm není. Je jen nafoukanej a důležitej

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.