Dusno mezi Spice Girls: Na turné ještě ani nevyjely a... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Dusno mezi Spice Girls: Na turné ještě ani nevyjely a...

Spice girls
Spice girls (Foto Profimedia.cz, Getty Images)

To, co na první pohled vypadalo jako nevinná historka, začíná pořádně komplikovat život všem členkám skupiny Spice Girls. Ta má už příští měsíc odstartovat turné, jenže mezi ženami to vře. Geri Hornerová (46) se prý dokonce nesnese s Mel B (43) v jedné místnosti!

Vše začalo televizní show, ve které Mel B prohlásila, že v dobách největší slávy skupiny měla jednou sex s další členkou kapely, Geri Hornerovou, kdysi Halliwellovou. „Má dobrý kozy,“ řekla s tím, že »spajsky« spávaly v jedné posteli všechny.

Jenže Geri něco takového popřela, a teď se obě ženy nemohou vystát. Velký problém před nadcházejícím turné, které startuje už na konci května! Není divu, že zbylé dvě členky, Mel C (45) a Emma Buntonová (43), se snaží mezi kolegyněmi sjednat příměří. „Já o tomhle vůbec nic nevím, je to pro mě novinka,“ kroutí se »Sporty Spice« Mel C.

Podle některých zpráv přitom nešlo jenom o záležitost na jednu noc. „Začalo to v počátcích Spice Girls a vydrželo minimálně dvanáct měsíců,“ sdělil deníku Daily Mail nejmenovaný zdroj.

Geri ale odmítá, že by se svojí kolegyní někdy spala. A to Mel pěkně nakrklo. „Připadá jí, že z ní Geri chce udělat lhářku. Je zmatená tím, že vše popírá. Je to prý, jako by se snažila vymazat jejich minulost,“ napsal zase s odvoláním na zdroj blízký kapele deník The Mirror.
Letní turné po Velké Británii by ale ohroženo být nemělo, přestože další koncerty v Evropě nebo světě prý rozhodně nebudou. Jisté je jedno – tohle turné bude stát za to!

Prostořeká Mel B: Uráží na potkání

Geri Hornerová není jediná členka kapely, do které se Mel B obula. Vzpomínkové turné Spice Girl se totiž odehraje bez Victorie Beckhamové (44), což Mel nemůže strávit. „Jsem smutná, že tam s námi nebude. Ale je zaneprázdněná svojí módou a rodinou, takže odmítla... Je to tak trochu děvka!“ šokovala prohlášením v televizní show Piers Morgan’s Life Stories. Victorii se výrok vůbec nelíbí a Mel radí, aby akceptovala její rozhodnutí.

 Přehlídka Victorie Beckham pro jaro/léto 2018

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.