Když ho vidím, hned mě přejde chuť! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Když ho vidím, hned mě přejde chuť!

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy... (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

 
 

Dobrý den, je mi 25 let a příteli 24. Jsme opět spolu po dvouleté pauze. Vztah máme hezký. Na sex mám chuť, ale bohužel, když on přijede, je po chuťi. Mám nějaký blok, který mi nedovoluje s ním spát. S ostatními jsem takový problém neměla. Vím, že to náš vztah ničí. Můžete mi prosím poradit? Nerada bych ho ztratila. Děkuji. (Kateřina, 25)

Dobrý den, na dálku to půjde těžko. Bylo by asi třeba vyhledat párového poradce či psychologa a s ním svou situaci podrobně probrat (zkušený psycholog ví, na co se Vás ptát - kromě historie Vašeho vztahu se současným partnerem i na Vaši dřívější sexuální zkušenost, na to, co od vztahu s partnerem očekáváte, jaké máte sexuální představy, třeba při masturbaci, a v jakém kontextu myslíte na partnera). Znovu navázané vztahy ohrožuje paradoxně jejich vlastní minulost - jednak to, zda opakovat podobu vztahu, na kterou jste byli spolu zvyklí, pak také jak zpracovat fakt, že ten vztah kdysi nějak skončil - a něco to způsobilo. Obecně nás přitahují partneři, kteří nás umí vzrušit, naladit, společně s námi nás samé objevovat.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.