Koukalová přišla o šperky: Šeptá se o Daře Rolins! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Koukalová přišla o šperky: Šeptá se o Daře Rolins!

Gabriela Koukalová, Dara Rolins
Gabriela Koukalová, Dara Rolins (Foto Profimedia.cz,Archiv firem)

Přestože v osobním životě se jí příliš nedaří, po pracovní stránce si rozhodně Dara Rolins (46) nemůže stěžovat. Zpěvačka nejen, že má zlato v hrdle, ale také je tváří jedné z největších kosmetických značek. A aby toho nebylo málo, získala kšeft od společnosti vyrábějící šperky.

Přestože informace ještě není oficiálně >>venku<<, podle týdeníku Sedmička bude zpěvačka propagovat společnost Klenoty Aurum. „Dara je vázaná mlčenlivostí, nemůže nic prozradit," řekl týdeníku zdroj blízký zpěvačce, který je do kampaně zasvěcen.

Firma s Rolins jedná již několik měsíců a začátkem roku si definitivně plácli. Zpěvačka nafotila již propagační snímky a nyní se čeká na tiskovou konferenci, kde se informace potvrdí.

Rolins tak nahradí bývalou českou reprezentantku v biatlonu Gabrielu Koukalovou, která se stala tváří této značky v roce 2018. Rok předtím propůjčil svou tvář hokejista Jaromír Jágr a jednou z prvních osobností propagující šperky byla modelka Simona Krainová.

 Dara Rolins: Laura už vyzvídá, jaký je sex a kdo byl můj první.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.