Těhulka Ewa Farna: Poslední zpověď před porodem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Těhulka Ewa Farna: Poslední zpověď před porodem

Ewa Farna je před porodem pilná jako včela! V Polsku na pracovní události jen zářila!
Ewa Farna je před porodem pilná jako včela! V Polsku na pracovní události jen zářila! (Profimedia.cz)

Nadaná zpěvačka Ewa Farna, která zanedlouho porodí prvního syna, si své soukromí hlídá jako ostříž. Občas ale kvůli fanouškům otevře malou škvírku a něco ze svého života vyzradí. Několik celebrit si včera na apríla vystřelilo z věrných diváků, a tak Ewa chtěla být originální a naopak přišla s pravdou. Co na sebe prozradila?

Ututlala svatbu s Martinem Chobotem, i velkou část těhotenství. Ewa Farna je jednoduše tajnůstkářka, která si ráda hlídá soukromí a jen málokdy něco vyzradí na sociálních sítích. Včera udělala po delší době výjimku a svým fanouškům na sebe prozradila pár zajímavostí. „Jsem věřící. Mám především pozitivně nastavenou mysl a řadím se asi spíš mezi sluníčkáře než zamračence…

Koncerty zvládám dobře i v těhotenství a těším se na další. Nepodceňuji, ale taky nepřeháním. Jsem obrovsky vděčná za každý koncert, miluji hraní na živo… Usnu kdykoliv a kdekoliv… Příliš často sleduji seriál Přátelé, dokážu být pracovitá i hodně líná. Miluji stolní hry a jsem spíš bordelář, ale v kuchyni mám ráda pořádek. Když můžu, řeším kvalitu a zdroj toho, co jím,“ toto všechno na sebe vypsala talentovaná zpěvačka, která zanedlouho přivede na svět první miminko.

 Ewa Farna: Rozprodávám své oblečení, na webu mám sekáč!

Video se připravuje ...

Ewa Farna porodila!



Přečtěte si
aveneta
3. 4. 2019 • 11:16

Tak Ewo ať vše dobře dopadne s narozením syna

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.