Hořký konec Harryho velkého přátelství: Může za to ženuška! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hořký konec Harryho velkého přátelství: Může za to ženuška!

Meghan Harryho hodně ovlivňuje.
Meghan Harryho hodně ovlivňuje. (Profimedia.cz)

Princ Harry musel kvůli Meghan změnit spoustu věcí a mnoho lidí tvrdí, že se z něj stal pořádný »podpantoflák«. Kvůli bývalé herečce se může přetrhnout a dokonce kvůli ní ukončil dlouholeté přátelství. Proč?

Největší večírky života zažil princ Harry s Tomem “Skippym“ Inskipem a tak si mnozí mysleli, že jejich přátelství skončilo kvůli tomu, že už ryšavý princ nechtěl být spojován s divokým stylem života. Později se ale přišlo na to, že za jejich rozkmotření může Meghan Markleová.

Tom se dle Fox News snažil Harrymu rozmluvit svatbu se sexy černovláskou a oheň byl na střeše. Podle Inskipa se princ do sňatku hnal příliš rychle a chtěl po něm, aby si vše pořádně rozmyslel. Harryho jeho slova však naštvala natolik, že se s Tomem raději přestal stýkat. Podle informací čas.sk po svatbě s Markleovou ukončil Harry dokonce více než jedno dlouholeté přátelství. Škoda.

 Nepovedené přistání Harryho a Meghan



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.