Nekompromisní rozhodnutí vévodkyně Kate: George a Charlotte půjdou pryč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nekompromisní rozhodnutí vévodkyně Kate: George a Charlotte půjdou pryč!

Předání šperků vévodskému páru na radnici ve městě Ballymena.
Předání šperků vévodskému páru na radnici ve městě Ballymena. (archiv V. McCullough, Profi media.cz)

Z tepla královského paláce do divočiny. I tak mohou dopadnout starší královská dítka prince a vévodkyně. Kate Middletonová by totiž ráda malého George a malou Charlotte zapojila do skauta, což by mohlo znamenat, že by na nějakou dobu odjeli například kempovat.

Vévodkyně Kate chce mít ze svých dětí pořádné táborníky, kteří si budou umět poradit! Nechce, aby se z George a Charlotte stali strašpytlové, kterým musí všichni se vším pomáhat. „Řekla, že by chtěla, aby se zapojili do skautské komunity, protože se jí líbí, co všechno to obnáší,  a podle ní je to skvělá příprava na další život,“ řekla prý o Kate skautka Lauren Noble webu Popsugar.co.uk.

Manželce prince Williama se podle maminka.cz líbí i to, že se děti naučí tolerance a vzájemné spolupráce. Podle odborníků je skaut také vhodný pro budoucí hlášení na střední školy. Kate Middletonová je jednoduše obrovskou inspirací pro ostatní maminky a její děti se doma rozhodně nudit nebudou.

 William a Kate představili třetího potomka! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
josefvyskoc
2. 4. 2019 • 23:48

daj je do polepsovny,dobre jim tak

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.