Smutná zpráva dva roky po smrti Věry Špinarové (†65): Odešel její nejvěrnější přítel | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Smutná zpráva dva roky po smrti Věry Špinarové (†65): Odešel její nejvěrnější přítel

Věra Špinarová (†65)
Věra Špinarová (†65) (Foto Aha! - Karel Janeček, Michal Protivanský, ara)

Už dva roky uplynuly od smrti Věry Špinarové (†65). Přesto její vysněný dům v Moravské Ostravě nezeje prázdnotou. Žijí v něm stále zpěvaččin ovčák a kočka. Její nejvěrnější čtyřnohý přítel Benny ale bohužel nedávno zemřel.

„Mamka nám tu po sobě nechala dva pejsky a kočku, takže i po její smrti v domě pořád někdo z rodiny kvůli zvířatům musí být. My žijeme v Ostravě v paneláku, to by se máminým čtyřnohým kámošům asi nelíbilo,” řekl Aha! před časem zpěvaččin syn Adam Pavlík (44). Zároveň smutně svěřil, že jeden z pejsků odešel nedávno k Pánu.

„Benny, patnáctiletý knírač, kterého máma milovala nadevše, umřel. Už měl na to ale věk,” podotkl Adam, který knírače pohřbil na zahradu, tak, jak by to nejspíš udělala I jeho mamka. „Čtyřletý ovčák a kočka se mají ale náramně dobře, momentálně je s nimi v domě manželka,” dodal.

 

Starou usedlost z roku 1904 v Moravské Ostravě, kterou Věře prodal před sedmnácti lety známý, si zpěvačka zamilovala hned, i když nebyla v dobrém stavu. Postupně ji ale dlouho a s láskou opravovala. Původně se do renovace starého domu pustila se svým přítelem, po čase se rozešli.

„Prostě jsme šli od sebe. Zjistila jsem, že bez muže dokážu žít velmi dobře. Už několik let ten barák spravuju a jsem hrdá, že jsem to dokázala,“ chlubila se zpěvačka. Syn Adam se do mámina domu prý jednou rozhodně nastěhuje. „A rád. Teď to ale kvůli dceři a její škole ještě nejde,“ vysvětlil Pavlík, který teď doprovází s kapelou Heidi Janků (56) svoji macechu, která si vzala Věřina prvního manžela hudebníka Ivo Pavlíka (†84).



Přečtěte si
majojo
2. 4. 2019 • 00:24

koblih už neví, čím by na sebe upoutal pozornost, tak prodává do bulváru mrtvý psy. Co na to Help tlapky?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.