Maciuchovou děsí seznam smrti: Doléhá to na mě... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Maciuchovou děsí seznam smrti: Doléhá to na mě...

Herečku sužují starosti
Herečku sužují starosti (Foto pro Aha! – archiv rodiny Maciuchových, Olomoucký REJ, ara )

Kdyby měla všem svým kamarádům a známým, kteří letos odešli, jít na pohřeb, skoro by ze sebe smuteční šaty nesundala. A Hanu Maciuchovou (73), která sama před časem bojovala s vážnou nemocí, to pochopitelně nenechalo chladnou. 

Melancholie na herečku dolehla paradoxně na oslavě padesátých narozenin pohádkové Popelky. „Hlavně jsem tu proto, abych oslavila práci a něhyplnost té pohádky. A hlavně všechny tvůrce, kteří se na place setkávali a mnoho z nich už mezi námi není,“ povzdechla si hvězda seriálu Ulice přímo Aha!. Odchod některých kamarádů z branže sice odvál čas, mnoho z nich ale zemřelo letos.

Osiřeli jsme
Ještě se ani nepřehoupl duben a do smuteční síně se nosily věnce s černými stuhami pro rovných patnáct z nich. „Samozřejmě to na mě doléhá. Kácí se stromy v našem lese,“ komentovala smutné události pro Aha! Maciuchová. Jedním z těch, jehož smrt ji vyděsila a zarmoutila nejvíc, byl Luděk Munzar (†85). „Ještě nedávno jsme vzpomínali na jeho sportovní létání nebo závodění v autech po celé Evropě. Všichni jsme osiřeli, ale ty vzpomínky nám nikdo nevezme,“ uvedla krátce po jeho lednové smrti pro ČT herečka, která se teď sama potřebuje dívat do budoucnosti hlavně pozitivně.

V roce 2016 musela absolvovat náročné chemoterapie kvůli rakovině prsu. Jelikož jí ale zřejmě nedělaly dobře, rozhodla se pro radikální chirurgickou léčbu. Nejtěžší chvíle naštěstí překonala, jisté obavy v ní ale zůstaly. „Ta choroba je velká svízel. Zatím můžu jen říct, že jsem setřásla první atak,“ svěřila se nedávno. A v žádném případě se nechce radovat dopředu. „Mám skvělé výsledky. Zdravá jsem ale jen do konce roku, pak totiž půjdu na další kontrolu a uvidí se, co dál,“ uzavřela představitelka učitelky Miriam Hejlové z Ulice.



Přečtěte si
janakveton
31. 3. 2019 • 09:41

Chápu Vás, paní Haničko. Vždyť i já (65 let) říkám, že je to letos neskutečné, snad neuplyne týden, kdy by neodešel někdo všeobecně známý. V některém týdnu je to i osobností víc. Každopádně přeji, ať to máte dlouho v pořádku!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.