Soud s prodavačem v občerstvení: Znásilněná nevěsta?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Soud s prodavačem v občerstvení: Znásilněná nevěsta?!

Petra M. soud obžaloby zprostil.
Petra M. soud obžaloby zprostil. (Foto Aha! – Romana Vébrová)

Na rozlučce se svobodou se nastávající nevěsta Monika V. (30) opila namol. Skončilo to sexem s vězeňským dozorcem Petrem M. (34). Žena tvrdila, že spala a šlo o znásilnění. Soud tomu však neuvěřil.

Dvojice skončila v posteli po bujaré oslavě v kempu u přehrady Hracholusky na Plzeňsku předloni v létě. Monika podle svých slov nejdřív opilá na pokoji tvrdě usnula a pak netušila, s kým vlastně souloží.


Přítel to nebyl
„Vnímala jsem, že ležím na zádech a cítím, jako by do mě pronikal penis. Nevěděla jsem, jestli to není sen. Hlavou mi letělo, že jsem doma a je to můj přítel, nechápala jsem, co se děje,“ vypověla Monika V. Sexuální radovánky ukončila až Veronika, která vtrhla do pokoje a na Moniku zakřičela. Obžalovaný v ten okamžik vyvrcholil na prostěradlo a utekl. Když pak Monice kamarádky potvrdily, že se jí to nezdá, rozplakala se a požádala je, aby zavolaly policii.

Vybral si ji omylem
Dozorce Petr M., který na večírku brigádničil jako barman, situaci popsal jinak. Chtěl se prý vyspat s nevěstinou kamarádkou Veronikou (29). Ta ale ještě šla pro alkohol a on při čekání na ni na chodbě usnul. Když se probral a vešel do pokoje, spletl si postel a omylem vlezl k Monice. „Vzala si mě pod deku, začali jsme se líbat, sundávali jsme její kalhoty, to bez její pomoci nešlo, byly upnuté, a pak jsme souložili,“ popsal.

Soud rozhodl:
O znásilnění nešlo!
„Je mi to ze srdce líto, ale vinu necítím. Bylo to nedorozumění,“ popsal obžalovaný. Hrozilo mu až 10 let vězení, ale soud mu dal za pravdu, o znásilnění podle něj nešlo. „Mohl poškozenou subjektivně vnímat jako osobu, která na jeho sexuální chování reagovala vstřícně,“ zdůvodnil zatím nepravomocný verdikt soudce Tomáš Bouček.

Psychicky se zhroutila
„Necítím pocit bezpečí, je to hrozný pocit bezmoci, je to těžké,“ plakala žena u soudu. Po nevydařené rozlučce trpí psychickými problémy a musela vyhledat odbornou pomoc. Oporou je jí manžel, za kterého se týden po dramatické rozlučce se svobodou skutečně provdala.

Přečtěte si
vemenozmojistary
29. 3. 2019 • 06:19

Její manžel je peknej debil a 🦌 😂 Nejdřív se kráva vožere jak hovado, pak vojede, na co přijde a ten moula si ji vezme 😝😂

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.