Noční můra Michala Davida: „To je stinná stránka známých osobností," přiznává hitmaker | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Noční můra Michala Davida: „To je stinná stránka známých osobností," přiznává hitmaker

Michal David.
Michal David. (Foto ara)

Muzikant, skladatel a zpěvák Michal David (58) není jen výjimečný hitmaker, ale také byznysmen. Peníze vydělat umí, jenže si je musí taky dobře chránit. A protože ho už jednou vykradli, spoléhá nově na bezpečnostní schránku.

Protože je muzikant často na cestách, střídavě žije ve vile ve Španělku, rozhodl se v otázce ochrany majetku podle webu staronline.bleskove.cz vsadit na bezpečnostní agenturu. „Vzhledem k tomu, že mě již jednou vykradli, tak rozhodnutí bylo jednoduché. Hodně cestujeme a nechci cennosti nechávat doma,” vysvětlil hitmaker, podle kterého je jako známá osoba častějším cílem zlodějů.

Popularita má podle něj i stinné stránky: „Bohužel v dnešní době internetu se o známých osobách díky Facebooku a Instagramu ví vše. Kde momentálně jsme atd. A tato služba je velmi pohodlná. Do svého sejfu si totiž můžete zajít kdykoliv potřebujete. Třeba i v noci, což v bance nejde,” vysvětlil, proč se pro ni rozhodl.

Je mu totiž jasné, že zjistit si soukromé údaje o něm a jeho rodině není žádná dřina: „Dnes se ví o nás skoro vše. Každý si může zjistit, kde bydlím, najít si náš dům satelitním vyhledávačem a celý si ho přiblížit a detailně prohlídnout. To je stinná stránka známých a slavných osobností. Nic s tím nenaděláte, jen se můžete lépe ochránit právě tím, že si své cennosti schováte do sejfu, do kterého se dostanete jen vy. A to je přesně ten důvod, proč jsem se rozhodl pro tyto služby," vysvětlil podle uvedeného webu toto řešení Michal David.

Michal David přiznal, že s Vendulou Pizingerovou je pojí obrovská tragédie: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.