Nečekané odhalení! Ivana Christová a Miloš Forman: „Říkal mi haluška,“ pýří se Miss ČSSR | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nečekané odhalení! Ivana Christová a Miloš Forman: „Říkal mi haluška,“ pýří se Miss ČSSR

Christová a Forman byli přátelé.
Christová a Forman byli přátelé. (Foto ara)

Hned poté, co vyhrála Miss Československo, ji diváci z Ostravy vypískali a Ivanu Christovou (48) to opravdu zamrzelo. Krásná černovláska se však nevzdala a všem ukázala, že patří mezi nejkrásnější ženy planety! Na jejím úspěchu měl dle informací zásluhu i režisér Miloš Forman (†86). Jak to?

Na Miss Universe ji nevyslali, a tak se po výhře Miss Československo vydala mladičká Ivana Christová na Miss Maja International 1989 a celou soutěž s přehledem vyhrála! „Právě tam jsem dostala první smlouvu protože chtěli, abych začala pracovat jako modelka,“ svěřila se Aha! pro ženy Ivana, která hned po podepsání kontraktu vyrazila do světa. V daleké Americe se setkala s topmodelkou Pavlínou Pořízkovou (53) a s režisérem Milošem Formanem, který ji dostal do velkého světa showbyznysu.

„Myslím si, že díky pobytu v New Yorku a pomoci Miloše Formana se dostala do poměrně dobrých modelingových kruhů,“ pověděl na adresu Christové zakladatel novodobé Miss Miloš Zapletal (76). Ivana se po čase se slavným režisérem spřátelila a dle již zmíněné redakce ho brala jako vlastního otce a dokonce mu vařila halušky. „On mi říkal haluška nebo ovečka. Já jsem byla takové jeho dítě,“ zavzpomínala bývalá modelka, která kvůli modelingovým agenturám se svými 176 centimetry před lety zhubla z 58 kilo na 49 kilo a prožívala obrovský stres.

 Boubelatá Ivana Christová: S kily navíc jsem přestala bojovat

Video se připravuje ...



Přečtěte si
havran2
25. 3. 2019 • 15:22

Teď by ji říkal knedlíčku !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.