Kate praskne závistí? Královna a Meghan ji potopily! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Kate praskne závistí? Královna a Meghan ji potopily!

Kate Middletonová
Kate Middletonová (Profimedia.cz)

Kdo si počká, ten se dočká. Manželka prince Harryho konečně vyrazila na společnou cestu s královnou Alžbětou II. a to bez doprovodu jiného člena královské rodiny! Radost ze společných plánů však Kate kazí nemilá skutečnost.

Už dlouho dobu se rozebírá to, zda se dvě nejslavnější vévodkyně snáší či nesnáší. Za nejlepší kamarádky nebo naopak za největší sokyně by je s jistotou neprohlásil asi nikdo. Časopis People však upozornil na skutečnost, která krásnou ženu prince Williama přeci jen musela trochu mrzet a jejímu vztahu s Meghan nepřilepší.

Zatímco Kate Middletonová čekala na soukromou společnou cestu s královnou Alžbětou II. osm let, Meghan se tato pocta naskytla hned po svatbě s princem Harrym! Královna ji totiž vzala do hrabství Cheshire, kde byly dle tvnoviny.sk přítomny při otevření nového mostu. Vévodkyně Kate se může s hlavou královské rodiny na veřejnosti ukazovat sama až nyní a to při příležitosti otevření nového vzdělávacího zařízení Strand Campus.

 William a Kate představili třetího potomka! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tryskomys
13. 4. 2019 • 09:59

Přijde mi to jako srovnávání jablka ahrušky,přitom jedna je z aristokratické rodiny,zatím ta druhá je opravdu umělá plastikama a chováním typické pro amíky,slovem pořád musím si něco dokazovat ,jsem hvězda ,jen at se omně mluví,je jedno jak.

Nela33
25. 3. 2019 • 20:23

To je zase za totální blábol?? !!! Není o čem psát tak vytahujete staré články? Bože jak ubohé!!!! Ano "M" se dočkala dřívější cesty s královnou než vévodkyně Kate, po svém uvedení do rodiny, ALE taky je třeba říct že to Kate prošlápla cestu "M" k tomu aby byla přijata do rodiny. Vévodkyně Kate to měla daleko horší si vybudovat postavení jak v rodině tak u královny, už jenom z té pozice že jednou bude po boku krále Británie!!! Navíc teď byly královna s vévodkyní Kate spolu a to měla zase puknout závistí "M" protože královna s vévodkyní Kate byly přikryté pod jednou dekou a královna se na ni smála a vesele komunikovala.

ovoce111
25. 3. 2019 • 12:48

Závistí pukají pouze autoři hloupých článků, ve kterých hlupáci vaří z vody. A čtenář pokaždé věří v informace a zase blaboly, holt se nepoučím

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.