Taxikář vláčel za autem psa na vodítku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Taxikář vláčel za autem psa na vodítku!

Auto vyjíždí z náměstí, majitelka ze ním utíká...
Auto vyjíždí z náměstí, majitelka ze ním utíká... (Foto Městská policie Jihlava)

Několik stovek metrů byl za vozidlem taxislužby v centru Jihlavy vláčen malý jorkšír. Jeho majitelka omylem vodítko po vystoupení z vozidla zabouchla ve dveřích a taxík se vzápětí rozjel.

„Paní se jen marně pokoušela vozidlo taxislužby zastavit,“ popsal drama zástupce ředitele jihlavské městské policie Stanislav Maštěra. Průběh celé události totiž zaznamenaly městské bezpečnostní kamery. Za jedoucím vozidlem taxislužby, které po dlažebních kostkách a asfaltu vláčelo psa, postupně utíkalo několik lidí, kteří se snažili gestikulací vozidlo zastavit.


„Řidič si jich všiml až po odbočení do ulice Hradební. Tam zastavil. Pes naštěstí utrpěl jen šok a pár odřenin. Přivolali jsme k němu veterinárního lékaře z našeho útulku,“ dodal Maštěra. Přítomné svědky však překvapilo chování řidiče taxislužby, který po uvolnění vodítka ze dveří svého vozu ujel.

Taxík táhl nebohého pejska v Jihlavě za přibouchnuté vodítko: Zvíře trpělo stovky metrů.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.