Kramplová trpí jako zvíře: „Kdo to nezažil, nepochopí," říká manžel Jirka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kramplová trpí jako zvíře: „Kdo to nezažil, nepochopí," říká manžel Jirka

Krampol se o manželku strachuje.
Krampol se o manželku strachuje. (Marek Pátek)

Velké starosti prožívá manžel Hany Krampolové (57) Jiří Krampol (80). Jeho žena chodí na nejrůznější vyšetření a nebojuje jen s vlastním tělem, ale i myslí. Vyšetření nejsou pro Hanku žádný med, protože jsou většinou náročná a bolestivá. Krampolovou dle slov manžela sžírá i závislost, a tak je to s ní mnohem složitější.

Po kolapsu skončila manželka Jiřího Krampola v nemocnici a příznivě to s ní nevypadá ani po čtrnácti dnech. Lékaři se Hanku snaží postavit zpátky na nohy a neustále jí pomáhá i manžel Jiří Krampol. Kromě toho, že stále pendluje po různých odděleních, kde jí dělají všemožná vyšetření, bojuje se závislostí na cigaretách. Pro Krampolovou je tak momentální situace velmi náročná fyzicky i psychicky.

„Manželka má narušený metabolismus. Trpí nedostatkem červených krvinek a potřebuje pořádně vyčistit krev. Jezdí na různá vyšetření po nemocnicích, ale budou ji vracet zpátky do Nemocnice na Františku. Musí na plicní, nosní, ušní, krční, oční, kvůli ruce, zkrátka ji zlobí všechno. Je úplně rozhašená,“ pověděl dle etxra.cz Krampol.

„Doktor mi řekl, že Hanku dají dohromady, ale datum, kdy by mohla z nemocnice, to mi nepoví. Uvidíme se v pátek. Hanka to zvládá hůř, protože dřív jí sice omezili cigarety na jednu za hodinu, teď už si ale smí dát jen tři za den. A kdo nikdy nezažil závislost, ten to nepochopí,“ svěřil se slavný herec, který má s manželkou Hanou velké starosti.

 Krampol o manželce Hance, která dál leží na JIP: Ztratila chuť žít!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.