Herci Etzler, Háma a Nosek na premiéře Kvítku mandragory: Odhalili své chlouby! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Herci Etzler, Háma a Nosek na premiéře Kvítku mandragory: Odhalili své chlouby!

Etzler, Háma a Nosek
Etzler, Háma a Nosek (Foto TV Nova, Dana Kolářová)

Tak tohle byla striptýzová jízda. Miroslav Etzler (54), Aleš Háma (45) a Jaromír Nosek (41) sundali na premiéře muzikálu Kvítek mandragory kalhoty a předvedli své chlouby v průhledných silonkách. Publikum doslova řvalo smíchy.

Trio herců se ve ztřeštěném muzikálu vysvléká z tepláků a souká do dámských punčocháčů. Aby mohli zámožnému Josefu Lauferovi (79) ukrást miliony a vzácný diamant, rozhodli se převléknout za ženy. Publikum v tu chvíli lehlo smíchy. Průhledné punčošky si pánové navlíkli sice přes trenky, ale vytáhli si je téměř po prsa, takže se jim jejich lem zařízl mezi nohy. Všichni tři se tak pochlubili tím, co mají v rozkroku.


„Ptal jsem se kolegyň a manželky, jak rychle natáhnout punčochy. Nějaké ty zkušenosti s ženskými převleky mám, ale takovou tu ladnost se snažím odkoukat od manželky,“ řekl deníku Aha! Háma, který byl rozjařený z několikaminutového potlesku diváku vestoje. „Já vám něco prásknu, Sagvan Tofi se zamknul doma v pokoji, aby se tam nedostala jeho dcera, a zkoušel si manželčiny silonky. Zkoušel si je nandávat, aby byl pak rychlý. Já jsem to zvládal až tady, ale Sagi to umí díky tomu ještě rychleji,“ prozradil Aleš se škodolibým úsměvem.


Silonkami to ale zdaleka nekončilo. Pánové se učili tančit v lodičkách na podpatku, oblékli se do podprsenek a nakonec i do třpytivých šatů. Celkový dojem zakončil perfektní dámský make-up a paruka, s čímž měly maskérky dost práce.


Jirešové ladila ortéza
Pohled na kolegy v silonkách pobavil také Ivanu Jirešovou (41), která kvůli zranění nebyla na jevišti, ale jako divačka v hledišti. Během zkoušek si totiž rozdrtila a zlomila palec levé nohy. Tři týdny měla nechodící sádru, ale na premiéru už mohla nasadit šedou ortézu. A jako správná milovnice módy sladila do stejné barvy i šaty.

Aleš Háma se živil jako kuchař v Německu! Neměl na vybranou:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.