Hvězda Modrého kódu: Drsný verdikt o mužích | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Hvězda Modrého kódu: Drsný verdikt o mužích

Ondřej Rychlý s Evou Burešovou a Davidem Gránským na křtu knihy Modrý kód
Ondřej Rychlý s Evou Burešovou a Davidem Gránským na křtu knihy Modrý kód (Herminapress)

Herečce Evě Burešové (25) byste sice sotva hádali osmnáct, ve skutečnosti je už ale maminkou malého syna. Netají se tím, že je samoživitelkou a že si tuto komplikovanou životní cestu vybrala dobrovolně. Jenže to je i důvod, proč jí spadly pomyslné růžové brýle a proč se dívá na muže skutečně velmi nekompromisně. 

Mladá herečka je přesvědčená, že ji mateřství jednoznačně změnilo k lepšímu. „Předtím, než se mi narodil syn, jsem dost často řešila povrchní, a naprosto zbytečné věci. Teď do všeho dávám maximum. A doma se snažím být co nejlepší máma,“ přiznala Eva Burešová pro TOP STAR magazín.

O to kritičtěji se ale staví k mužskému pokolení, když musí utáhnou sama péči o svého syna i jeho obživu, je na nohou od rána do noci.

„Nikoho nemám a ani nechci,“ odpověděla na otázku, jak je to právě teď s jejím milostným životem. „Třeba to bude znít blbě, ale když jdu na nějakou schůzku a bavím se s muži, připadají mi strašně směšní. Momentálně žiji tvrdou prací a rodinou, makám od rána do večera, vychovávám syna a pak někdo přijde a řekne mi: ,Já jsem se včera opil a bylo to fakt hustý‘. Užívám si nyní to, že když Nathánka (syna – pozn. red.) uspím, nemusím se věnovat nikomu dalšímu. Nemusím si brát žádné sexy prádélko a můžu jít spát třeba v tričku,“ objasnila své momentální priority pro TOP STAR usměvavá herečka.

Eva Burešové přiznala, že rozchod s otcem svého syna hodně obrečela:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ruslfilipp...@...
16. 3. 2019 • 18:27

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.Com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.