Milovník žen Petr Hapka (†70): Milenky nutil chodit na potrat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Milovník žen Petr Hapka (†70): Milenky nutil chodit na potrat!

Petr Hapka (†70)
Petr Hapka (†70) (archiv Blesku)

V životě Petra Hapky (†70) se objevilo hned několik žen. Avšak jen dvě ženy ho dostaly před oltář. Mezitím měl muzikant několik milenek, které přiváděl do jiného stavu a pak je posílal na potrat.

O jeho vztahu k ženám vypraví kniha Váš Petr Hapka. V jedné z kapitol se čtenáři dozvědí i to, že své milenky posílal houfně na potrat. Aby se vyhnul ostudě u takzvané potratové komise, která rozhodovala, zda interrupci povolí, posílal za sebe náhradníka. „Kdyby potřeboval on zaskočit pro změnu za sebe třeba na Prahu 4, šel bych. Tam jsem tenkrát neměl nic,“ vzpomínal skladatel v knize Váš Petr Hapka.

Muzikant si užíval života plnými doušky. Zůstalo po něm sedm dětí, ale u oltáře se objevil pouze dvakrát. První žena, která muzikanta dokázala dovést k oltáři, byla Zuzana Řihošková. S tou skladatel žil několik let. Jeho druhou manželkou se stala herečka Zora Ulla Keslerová, se kterou má Hapka dceru Petru.

Přestože do manželství vstoupil pouze dvakrát, ani jedné z nich nedokázal být věrný. „Svým družkám jsem byl dost nevěrný. A co já jsem těm ženským lhal,“ vzpomínal Hapka ve své knize.

 Dcera Petra Hapky (†70): S tátou to šlo z kopce, ale souzněli jsme! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
babapsi
17. 3. 2019 • 20:37

Mne to nepřekvapilo, hlavně,že stihl ještě sdělit národu,že ty ženy byly samé zlatokopky...tím si taky udělal reklamu.

josefvyskoc
17. 3. 2019 • 17:40

Děda Hapků vždycky ne nějakou ženu hapal a děťátko bylo upečený natotata no!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.