Herečka Alice Bendová (45) OZVAL SE JÍ VYDĚRAČ! Chce peníze, jinak... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Herečka Alice Bendová (45) OZVAL SE JÍ VYDĚRAČ! Chce peníze, jinak...

Bendová se z hackerů nezhroutila.
Bendová se z hackerů nezhroutila. (Foto Aha! – Jan Tůma, instagram)

Krádež a vydírání kvůli instagramu má za sebou Alice Bendová (45). Hackeři jí napadli profil a dokonce jí vyhrožovali, mazali příspěvky a požadovali peníze. 

Sociální síť se stala pro herečku hororem. „Ahoj moji drazí fanoušci nebo followeři. Mně se dneska ráno stala taková strašně nepříjemná věc. Ráno jsem vstala a měla jsem na mejlu zprávu, jakože z Instagramu, že do 24 hodin mi zablokují účet, z nějakého neznámého důvodu,“ oznámila herečka, která si to nenechala líbit. „Tak jsem na to hned reagovala, s tím, že asi není důvod aby ho rušili. Bohužel se stalo to, že opravdu účet byl zrušen, ne do 24 hodin ale do hodiny a hned posléze mi přišla zpráva na, že můj účet byl napaden hackery,“ zněla slova herečky ve videu, které sdílela prostřednictvím účtu své kamarádky Ivy Kubelkové (41).

„Začaly mi chodit na WhatsApp výhrůžné zprávy, že pokud jim nezaplatím tisíc dolarů, tak mi smažou celý účet. Aby ty výhrůžky podpořili, tak nejprve postupně odmazávali jednotlivé příspěvky a fotky, a když jsem nezaplatila, zrušili mi účet celý,“ svěřila se Aha! herečka. „Musím říct, že jsem to dost oplakala, měla jsem tam okolo devadesíti tisíc fanoušků a trvalo mi dva roky, než jsem si to vybudovala. Používám ho nejen ke kontaktu s nimi, ale samozřejmě i k práci a propagaci,“ dodala herečka, která si okamžitě založila nový profil s tím, že doufá, že jí fanoušci zachovají přízeň a budou ji sledovat i nadále. 

 Alice Bendová v novém seriálu Kameňák zazáří. Je manželkou Chucka Norrise!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
josefvyskoc
12. 3. 2019 • 08:18

Z toho zamrazi! Tragedie biblickych rozmeru ! To bude obětí!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.