Nečekaný krok vévodkyně Kate: USMÍŘENÍ S RIVALKOU NA SPADNUTÍ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nečekaný krok vévodkyně Kate: USMÍŘENÍ S RIVALKOU NA SPADNUTÍ

Vévodkyně Kate a vévodkyně Meghan
Vévodkyně Kate a vévodkyně Meghan (profimedia.cz)

Když Meghan (37) odletěla do New Yorku na tzv. „baby shower“, což je neodmyslitelný těhotenský večírek, kde by neměl nikdo z nejbližších chybět, přesto se ho pár důležitých osob nezúčastnilo. Nepřiletěla třeba vévodkyně Kate! Což se logicky dalo vyložit jako jeden z důkazů vyhrocených vztahů mezi manželkami obou princů.

Jenže se zdá, že nepřítomnost na této party Kate přece jen mrzela. Podle webu Časpreženy.sk se jí totiž rozhodla uspořádat podobný večírek přímo v Anglii, aby žádný z důležitých členů rodiny už nechyběl.

Zdá se, že rostoucí bříško vévodkyně Meghan a vědomí, že se už brzy narodí sestřenice či bratranec prince George, Luise a princezny Charlotte, přece jen znesvářenou rodinu obměkčil.

Večírku by se pak měli zúčastnit mimo královské rodiny všichni angličtí přátelé a příbuzní vévodkyně Meghan, chybět by prý neměla ani její matka Doria Ragland, stejně jako řada britských celebrit.

Vévodkyně Kate a Meghan společně ve Wimbledonu: 



Přečtěte si
jiiiiillll...@...
11. 3. 2019 • 17:59

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.Com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.