Vondráčková na vlně euforie: V hlavní roli nová láska | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Vondráčková na vlně euforie: V hlavní roli nová láska

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Robert Klejch)

Zpěvačka Lucie Vondráčková (39) oslavila v pátek narozeniny. A jelikož se jí její silná fanouškovská základna rozhodla udělat radost, zasypala ji srdečnými vzkazy, které měly společné téma „láska“.

Třebaže už několik měsíců prožívá zpěvačka intenzivní stres v souvislosti s probíhajícím rozvodem s Tomášem Plekancem (36), během jejího narozeninového dne se určitě neubránila úsměvu. Od rána jí totiž chodily stovky hřejivých přání. „Krása je stejně věčná jako pravá ženskost. Ženy zkrátka nestárnou a vy jste toho důkazem, Lucinko! Vše nejlepší k narozeninám!“ stálo třeba podle webu Super.cz v jednom z těch, kteří fanoušci posílali na Facebook.

Pochopitelně nejvíc ze všeho Lucce přáli nového muže. „Milá Lucko, přeji Vám strašně moc zdraví, štěstí, ať potkáte v životě skvělou lásku a ať Vám kluci dělají samou radost a splní se Vám Vaše přání. Jste skvělá žena, máma i zpěvačka,“ stálo v jednom komentáři.  V podobném duchu se pak nesl i jiný ze záplavy ostatních: „Lucinko, přeji krásné narozeniny. Hodně štěstí a síly. Zvládni teď vše, čím procházíš. Jsi silná a krásná ženy, vše zlé jednou přejde. Ty máš své kluky, svou hudbu a máš podporu a lásku nás všech Tvých fanoušků. My Tě vždycky podržíme,“ zněl tento emotivní vzkaz.

Děkuji moc za všechna přání!!! Krásný MDŽ všem ženám a maminkám a sestrám a babičkám... Vaše Lucie,“ reagovala na záplavu dojemných vzkazů zpěvačka.

Role Lucie Vondráčkové ve filmu Léto s gentlemanem se hodně blíží jejímu osobnímu životu. Toto o ní prozradila: 

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
-bello-
12. 3. 2019 • 01:35

Euforie se nekoná, Plekanec vyhrává , ale ona bojkotuje dál. Ježíšikriste, jak může chtít trhat děti od táty! Dyť se do Kanady dostala jen kvůli němu, mrcha jedna !

jackpot
11. 3. 2019 • 20:41

I deti cpe do tech svych propadaku..

jiiiiillll...@...
11. 3. 2019 • 17:57

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.Com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.