Vdova po Jiřím Pomeje (†54) Andrea po nehodě na D1: Musela jet cestou, kde bourala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vdova po Jiřím Pomeje (†54) Andrea po nehodě na D1: Musela jet cestou, kde bourala!

Andrea Pomeje
Andrea Pomeje (Foto Aha! – Jan Tůma, Pavel Machan, Martin Sekanina a archiv A. Pomeje)

Jako by znovu prožila bouračku na D1. Hned druhý den Andrea Pomeje (30) musela jet místem, kde v pátek večer havarovala. Vdova po Jiřím Pomeje (†54) měla v sobotu v noci naplánované vystoupení v Třebíči.

Cesta pro sexy dýdžejku nebyla vůbec příjemná. „Samozřejmě, že si po tom všem člověk dává větší pozor. Jela jsem přesně na čas hraní, což bylo pozdě v noci a po odehrání setu rovnou domů, takže doprava v těchto hodinách nebyla žádná,“ popsala deníku Aha! Pomeje, která poprvé vystupovala po smrti manžela a také dopravní nehodě. Tu popsala den před tím...


 „Každý, kdo ví, jak vypadá dálnice D1 v pátek kolem sedmé hodiny večer, tak mu na tom nepřijde nic zvláštního. V rychlém pruhu pán šlápl prudce na brzdu až do zastavení a my jsme to už nezvládli ubrzdit,“ svěřila dýdžejka. „Naštěstí se nic nestalo. Byly to jen plechy. Bohužel jsme byli na špatném místě ve špatnou dobu, takže jsem vlastně ráda, že se nestalo nic horšího,“ dodala Pomeje, jejíž Škodu Octavii řídil její partner, klempíř Petr Plaček (37).

Na video s Andreou Pomeje se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
italiano
11. 3. 2019 • 10:14

sňatkem dosáhla tohio,m že se stala známou v mediích, a asi budou i nabídky na práci četnější. Také Kopřivová si známostí s Jágrem pomáhá v obchodu s hadříky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.