»Osmašedesátka« přiznala zranění, které kouč odmítal: Jágrův poker | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

»Osmašedesátka« přiznala zranění, které kouč odmítal: Jágrův poker

Jaromír Jágr
Jaromír Jágr (Martin Sekanina (Blesk))

A přece byl zraněný. I když jeho trenér tvrdil, že ne! O co šlo, to ale neprozradil ani on. Jo, když přijde hokejové play off, blufuje jako v pokeru i kladenská hvězda Jaromír Jágr (47)!

Dva zápasy v Přerově »Džegr« neodehrál. „Nechtěl riskovat, zdravý je,“ vysvětloval kladenský kouč Jindřich Lidický pro deník Sport. Ale jak se záhy ukázalo, kalil vodu. „Měl jsem určitý druh zranění, ale v play off o tom nechci mluvit. Nebyl jsem schopný nastoupit,“ přiznal Jarda v pátek, když se na led vrátil. A i před zraky přítelkyně Veroniky Kopřivové (27) slavil postup přes hanáckého soka do semifinále první ligy.

Teď aby z toho měl další soupeř, lídr základní části z Jihlavy, zamotanou hlavu. Je veterán už zcela fit? Nebo snad v sérii, která začíná v pátek, nějaké mače vynechá? No, přerovský kormidelník Vladimír Kočara si myslí, že Rytíři jsou na ledě bez svého majitelev ještě silnější. „Musím s tím souhlasit,“ smála se hvězdná »osmašedesátka «. Na Vysočině si zkrátka nevyberou.


Jágrův první gól po návratu! Podívejte se, jak propálil vše, co stálo v cestě:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kozinozka
10. 3. 2019 • 10:28

Lhát se smí vždy jen " v zájmu dobré věci", a jinak to bývá časem "trestné". A navíc, proč lhát, když to nemá žádný smysl.

ad-ga
10. 3. 2019 • 09:02

A léta běží vážení, jen si to někdo neumí přiznat. Jarda bude dělat ze sebe mladíka do 100 let.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.