Senzační svědectví o Jacksonovi (†50): Jednal s NASA o letu na Měsíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Senzační svědectví o Jacksonovi (†50): Jednal s NASA o letu na Měsíc!

Jacksona pojilo s iluzionistou Urim Gellerem hluboké přátelství.
Jacksona pojilo s iluzionistou Urim Gellerem hluboké přátelství. (Foto Profimedia.cz, ara)

Americký Národní úřad pro letectví a kosmonautiku (NASA) seriózně zvažoval, že pošle Michaela Jacksona (†50) na vrcholu jeho kariéry na Měsíc. Nebo to aspoň tvrdí jeden ze zpěvákových největších kamarádů! V rámci propagace tam král popu měl předvést svou ikonickou měsíční chůzi.

Na adresu Michaela Jacksona, hlavně co se týká jeho sexuálních a pedofilních úchylek, už zřejmě nemůže být řečeno nic bláznivějšího. Ale představit si dětinsky a zženštěle působícího zpěváka, jak ječí hrůzou při startu rakety?! Že chtěla NASA poslat Jacksona na Měsíc, ale se vší vážností tvrdí iluzionista Uri Geller (71), velký zpěvákův kamarád. Však  mu byl Jackson kdysi na svatbě za svědka!



Pomohl astronaut

„Líbila se mi představa, že by Michael předvedl moonwalk na Měsíci. A mluvil jsem o tom s vedením NASA, který celý nápad bral smrtelně vážně,“ řekl Geller v pořadu Michael Jackson: Pozoruhodný život. Iluzionista také uvedl, že let na Měsíc byl původně nápad samotného Jacksona, jeho se pak ptal, zda realizovatelný. A tak Geller oslovil svého známého astronauta Edgara Mitchella, který oběma blouznivcům dal kontakt na nejdůležitější lidi ve vedení NASA.
Geller po těch letech soudí, že záležitost ztroskotala hlavně na finanční stránce. Zpěvák zemřel v roce 2009 na srdeční zástavu způsobenou předávkováním léky.

Děti Michaela Jacksona na videu:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.