2 dny po pohřbu Jiřího Pomeje (†54): Vážná nehoda vdovy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

2 dny po pohřbu Jiřího Pomeje (†54): Vážná nehoda vdovy!

Andrea Pomeje
Andrea Pomeje (archiv Andrei Pomeje)

Pouhých 48 hodin po středečním pohřbu manžela Jiřího Pomeje (†54) si zdrcená Andrea Pomeje (30) prošla dalším šokem. Havarovala na D1, když jela na vystoupení.

V pátek měla Andrea hrát v klubu ve Vyškově, kam ani nedojela, večer strávila na policejní stanici. „Každý, kdo ví, jak vypadá dálnice D1 v pátek kolem sedmé hodiny večer, tak mu na tom nepřijde nic zvláštního. V rychlém pruhu pán šlápl prudce na brzdu až do zastavení a my jsme to už nezvládli ubrzdit,“ vysvětlila půvabná dýdžejka s tím, že Škodu Octavii řídil její přítel, klempíř Petr Plaček (37). „Byly to jen plechy. Bohužel jsme byli na špatném místě ve špatnou dobu, takže jsem vlastně ráda, že se nestalo nic horšího,“ dodává Andrea. Nehoda byla na linku 158 nahlášená krátce po sedmé hodině.„Nebylo tam žádné zranění ani technická závada.



Nehoda byla bez alkoholu. Nejednalo se o vybržďování, spíš šlo o nedodržování vzdálenosti,“ uvedla policejní mluvčí Středočeského kraje Michaela Nováková. Kdo zaplatí škodu? Nabourané auto totiž Andrea nevlastní. „Auto mám v pronájmu od Tukasu, takže oni vše vyřeší,“ dodala Andrea.

Růže na zklidnění
Sobotní ráno už Andrea strávila v příjemnější náladě. Ráno ji čekalo překvapení v podobě rudých růží, které jí s vyznáním lásky přinesl její svalnatý přítel.

Přítel Andrey Pomeje Petr Plaček: Její první zprávu jsem nechápal

Video se připravuje ...



Přečtěte si
janakveton
10. 3. 2019 • 11:38

Jak "vážná", když se nic nestalo?! Teda kromě nabouraných plechů! Čtete si to vůbec někdy po sobě?!!!

stekavypes
10. 3. 2019 • 11:14

Velice vážná nehoda,odnesly to plechy,ještě,že se té ku-vě nic nestalo

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.