Mahuleně Bočanové osud nakládá: Vážná nemoc dcery | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Mahuleně Bočanové osud nakládá: Vážná nemoc dcery

Mahulena Bočanová měla pocit, že nastal konec světa.
Mahulena Bočanová měla pocit, že nastal konec světa. (Foto Aha! – David Malík, Martin Přibyl, ara)

Herečka Mahulena Bočanová (51) je maminkou absolutně milující a pro svoji dceru Márinku (17) by udělala všechno. Jenže její úsilí odehnat od Márinky vše zlé pryč komplikují zdravotní potíže. U dcery se totiž projevila další vážná nemoc.

Márinka se bohužel narodila s lehkým mentálním postižením, s tím už se herečka v průběhu let smířila. Jenže vloni se podle magazínu Sedmička k těmto problémům přidala s nástupem puberty ještě zákeřná epilepsie. „Loňský rok byl opravdu těžký, protože jsme měli v rodině velké zdravotní problémy s dcerou. Myslela jsem si, že je to konec světa,“ svěřila se týdeníku Bočanová.

Nakonec ale přece jen zalarmovala všechny síly. „Pak jsem zjistila, že není. Člověk se nesmí vzdávat, není to taková tragédie. Jenom prostě k problémům, které jsme měly, přibyl ještě tenhle. Ale jak říkám, jsou daleko horší věci. Naopak nás to s Márinkou posílilo a myslím si, že když jsme zvládly tohle a umíme pořád být šťastné a žít plnohodnotný život, ještě víc  nás to spojilo,“ snaží se i v těžkých chvílích vidět to pozitivní Mahulena.

„Pomohlo mi to v pocitu, že když jsem tohle zvládla sama, života už se nemusím bát tak jako dřív. Všechno zlé je k něčemu dobré,“ dodala na závěr herečka.

Mahulena Bočanová po problémech s dcerou i definitivně sekla s alkoholem. "Moje zhuntované tělo si chce odpočinout," svěřila se: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lidinikiti...@...
7. 3. 2019 • 17:31

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.Com

mejlika
7. 3. 2019 • 06:25

fortune, větší idiot, než jsi ty fakt není

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.