Královský expert promluvil: Pravda o stěhování Harryho a Meghan | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Královský expert promluvil: Pravda o stěhování Harryho a Meghan

Princ Harry s těhotnou Meghan navštívili organizaci, která pomáhá prostitutkám na ulici.
Princ Harry s těhotnou Meghan navštívili organizaci, která pomáhá prostitutkám na ulici. (Reuters)

Britská královská rodina čelí od oznámení o stěhování prince Harryho (34) s manželkou Meghan (37) z Kensingtonského paláce neustálým otázkám: Co se to děje za zavřenými dveřmi paláců?!

Hovořilo se například o zhoršení vztahů mezi oběma bratry, zlí jazykové dále tvrdí, že Harry podlehl tlaku svojí drahé polovičky, která úplně nevychází s vévodkyní Kate (37), tedy svou švagrovou a ženou prince Williama (36). Proto došlo na stěhování do soukromého sídla ve Windsoru.

Korespondent královské rodiny Omid Scobie ale sdělil médiím, že něco takového není pravda. Přiznal, že princ Harry chtěl vždycky žít podle sebe a oddělit se od svého bratra Williama. Něco takového měl v plánu už dávno předtím, než si do paláce nastěhoval americkou herečku Meghan.

„Dohodli se, že se rozdělí, jakmile budou oba ženatí,“ tvrdí Scobie. Současně ale nepopřel, že oba páry jsou z lidského hlediska velmi rozdílné. Určité spory přiznal nedávno i William sám. „Ach ano, i my máme rozepře,“ řekl a Harry doplnil: „Ale jsou to zdravé dohady. Jsme prostě čtyři rozdílné osobnosti.“

Rvou si vlasy! Bitka vévodkyň v podání dvojnic

Kdepak, přestože vztahy mezi Meghan a Kate nejsou úplně dokonalé, něco takového by bylo na královskou rodinu opravdu silné sousto. Jedná se o dílo fotografa Alisona Jacksona, který se specializuje na vytvoření zajímavých koláží za využití najatých dvojníků členů královské rodiny.

 Nepovedené přistání Harryho a Meghan



Přečtěte si
milosgrigo...@...
6. 3. 2019 • 18:24

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.Com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.