Skandální pravda o předcích vévodkyně Meghan: Tohle královna nevydýchá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Skandální pravda o předcích vévodkyně Meghan: Tohle královna nevydýchá!

Vévodkyně Meghan s princem Harrym v Maroku.
Vévodkyně Meghan s princem Harrym v Maroku. (Reuters)

Není žádným tajemstvím, že se vévodkyně Meghan (37) dlouho trápila nedostatkem informací o svém původu. Aby se konečně mohla dozvědět o předcích více, oslovili Buckinghamský palác tvůrci televizní show Poznej své kořeny, kteří už několika známým osobnostem dovedli sestavit kompletní rodokmen. Jenže otázkou je, zda Meghan nakonec nelituje.

Do hledání jednotlivých dílků rodového stromu vévodkyně se pustilo hned několik odborníků a genealogů. Podle webu Jeden deň plus hledali mezi kronikami, listinami, pracovali ale i s analýzou DNA. Do pátrání se pustili „naostro“, pokud ale Meghan souhlasit nebude, budou muset svoje úsilí zastavit.  Záleží jen na vévodkyni, jestli bude s účastí v show souhlasit. Pak by fakta o jejích předcích rázem obletěla celý svět. Jenže opravdu by měl vědět to, co zatím vypátrali?

Šokující odhalení
Na dosavadním hledání je totiž zajímavé, že kořeny Meghan z matčiny strany sahají prý až k černošským otrokům, kteří obdělávali plantáže s bavlnou na jihu Ameriky. Dá se tedy snadno pochopit, že takové odhalení netěší vůbec britskou královnu Alžbětu II. , ani prince Harryho. Nejenže se jejich „modrá krev“ naředí krví neurozenou. Velká Británie navíc patřila mezi významné kolonizátory i na americkém kontinentu. Tedy by se mohlo dokonce stát, že předkové vévodkyně Meghan hrbili kdysi záda právě před britskými otrokáři. Což jsou historická fakta, která harmonické vztahy rozhodně netvoří!

 První veřejné setkání vévodkyně Meghan a královny Alžběty II.:



Přečtěte si
majojo
5. 3. 2019 • 18:37

Už jim pisálkům dlouho nikdo neumřel, co? No nevadí, zítra se přivedou k naprostému orgasmu. Mimochodem, otroky do Ameriky sice Britové vozili, ale Francouzi taky a zejména Španělé a Portugalci . Být Alžbětou, rozhádám se kvůli tomu s celou evropskou aristokracií, jde přece o nejbližší přízeň!

matylda-rut
5. 3. 2019 • 18:08

Okurková sezóna? Tohle není nic nového, to je dávno známé a zapomněli jste dopsat, že Meghan matka má stále jméno svého otrokáře. Ragland.

noreenlope...@...
5. 3. 2019 • 17:21

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.Com

josefvyskoc
5. 3. 2019 • 15:34

Meghan vypada skoro jako Andrejka Pomeje, to je podoba!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.