Slavné brazilské karnevaly: Andílci se vrtí v rytmu samby | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Slavné brazilské karnevaly: Andílci se vrtí v rytmu samby

2019 S Lays Sylvaovou (vlevo) na karnevalu v rodné Brazílii.
2019 S Lays Sylvaovou (vlevo) na karnevalu v rodné Brazílii. (Foto: Profimedia.cz)

Coby modelky Victoria‘s Secret se promenádovaly na molech celého světa, o to raději jsou, když se mohou vrátit do vlasti.

Brazilky Lais Ribeiroová (28) a Lays Silvaová rozzářily slavný karneval v Riu, kam si odskočily od pracovních povinností – Lais ještě před pár dny fotila v Los Angeles a Lays v Miami. Teď ale navlékly do oranžova laděné kostýmy a nezbytné křiklavé šperky a sledovaly pestrobarevný pouliční rej. „Královny Ria,“ napsala slavnější Ribeiroová výstižně k fotce, na níž obě krásky pózují v zákulisí. Karneval v druhém největším brazilském městě začal prvního března a pokračuje až do této soboty.

Kámoška Candice juchala u konkurence...

Candice Swanepoelová (30) rovněž zavítala v Brazílii na karneval, ovšem na ten konkurenční v Salvadoru. Vzdušnou čarou to ke kolegyním měla nějakých 1500 km, soudě dle fotek se ale bavila stejně. Zvláštní ale je, že své dě dítka zanechala kdesi s jejich brazilským tatínkem, modelem Hermannem Nicolim (36) a divoce pařila s fotografem Eduardem Bravinem (29), před nímž dokonce shodila i vršek svého tanečního outfitu! Za tuhle pařbu ji asi manžel nepochválí...



Přečtěte si
milosgrigo...@...
6. 3. 2019 • 18:26

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.Com

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.