Herecká legenda Alois Švehlík: OPUSTIL HO ZEŤÁK! VE ZLÉM! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Herecká legenda Alois Švehlík: OPUSTIL HO ZEŤÁK! VE ZLÉM!

Herec Alois Švehlík.
Herec Alois Švehlík. (Foto Aha! – Martin Hykl, Narodni-divadlo.cz, ara)

V Národním divadle už zůstal nastálo z rodiny jen Alois Švehlík (79). Jeho zeť, manžel dcery Andrey Martin Pechlát (44), naši první scénu po sedmi letech opouští. Ve zlém.

Nikomu se o tom nechce moc mluvit, ale je to fakt. „Oni se nepohodli,“ potvrdil Nedělnímu Aha! opatrně jeden ze zaměstnanců první scény. Podle něj šlo spíše o pracovní než vyloženě osobní spor. Pechlát, který má doma dvě Ceny Alfréda Radoka a taky Cenu Thálie, měl prý na ztvárnění role jiný názor než umělecký ředitel činohry Daniel Špinar (39). Vyhrotilo se to až k hercově odchodu.

Pechlát na sebe poprvé výrazně upozornil v roce 2006 v Účastnících zájezdu jako plachý potapěč, který rád pozoroval ženy pod hladinou. Působil v divadle v Hradci Králové, ale to už měl v Praze ženu a dvě děti a nechtělo se mu stále pendlovat.

Podle informací Nedělního Aha! oslovilo Národní divadlo po odchodu Pechláta dceru muzikanta Jiřího Stivína (76) herečku Zuzanu Stivínovou (45). Aby se doplnil stav...

Celý článek najdete v tištěné verzi Aha!

Alois Švehlík přebral: Na tiskovce se mu motal jazyk a utíkaly myšlenky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hartkathry...@...
3. 3. 2019 • 17:16

Zmęczony stałych prób, aby schudnąć? Polecam najlepszy środek na odchudzanie, mi pomogło >>>> www.Takeslim.Com

ivoadler
3. 3. 2019 • 11:11

Nadpis je čirá hovadina, ale co, na něco se lidi nachytat musí. Přitom o Švehlíka tam vůbec nejde. Řekněme si to na rovinu: dobré zprávy jsou jen špatné zprávy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.