Po výbuchu lodě další smrt v seriálu: Místo Hájka padá z okna figurína! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Po výbuchu lodě další smrt v seriálu: Místo Hájka padá z okna figurína!

Jan Hájek (40)
Jan Hájek (40) (Foto FTV Prima)

Představitel Sagiho herec Jan Hájek (40) měl kliku. I když jeho postava zemře, tvůrci seriálu Černé vdovy po něm nechtěli žádné kaskadérské kousky. „Pád se točil s figurínou. S Bolkem Polívkou jsme to sledovali z bezpečné vzdálenosti,“ prozradil Hájek.

Stejně si ale trochu nebezpečí užil. Musel se kvůli záběrům na balkoně hodně zaklonit, a zábradlí mu přitom bylo jen po pás. Pro jistotu si ho členové štábu přivázali na pevné lano. Sagi je v seriálu hajzlík. Ještě než sejde ze světa, počíhá si na něj Mirek v podání Filipa Blažka (45). V podzemních garážích si to s ním ručně vysvětlí. „Byla to čistá choreografie. Před záběrem jsme si řekli, co budeme dělat, aby ani jeden z nás nepřišel k úhoně,“ odtajnil Honza. Měl ale skutečně bolavou nohu a trochu při natáčení kulhal. Režisér Radek Bajgar (56) to pohotově zahrnul do děje. Jestli je smrt Mirkova parťáka vražda, nebo nešťastná náhoda, se diváci dozvědí neděli večer.

Bojuje s epilepsií
Honza Hájek trpí poúrazovou epilepsií. Jako prvňáček ve škole uklouzl a praštil se hlavou o dlaždičky. Kvůli záchvatu před premiérou odešel před časem z Národního divadla.

Filip Blažek v Černých vdovách dostal pěknou nakládačku:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
janineplan...@...
2. 3. 2019 • 17:59

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.Com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.