Drsný verdikt návrháře Laffity: TO JE HNUS! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Drsný verdikt návrháře Laffity: TO JE HNUS!

Osmany Laffita
Osmany Laffita (TV Nova)

Módní návrhář Osmany Laffita (53) má silně vyvinuté estetické cítění a bohužel přiznává, že je současným módním stylem Čechů poměrně otřesený. „Česi už začínají být líní jako Kubánci,“ řekl dokonce pro magazín Rodina Dnes.

Extravagantní specialista na módu a styl nemůže skousnout, kam jsme se v péči o svůj zevnějšek posunuli. Ideálním módním světem byla pro Osmanyho třicátá léta, kdy na svůj vzhled dbali muži i ženy od rána do večera. „Pečovali o sebe, aby vypadali dobře, byla to nádherná doba. V současné době vyhledávají lidé spíš praktické oblečení, utíkají do práce neupravení, je jim jedno, jestli mají mastné vlasy nebo zmačkané oblečení. Pro mě je to hnus. Pak mají i hnusný život!“ míní módní návrhář.

Dle jeho slov přitom není nic jednoduššího, než si o hodinu přivstat, abychom se stačili učesat a upravit. V tomto se prý, jak řekl pro citovaný magazín, bohužel nápadně přibližujeme jeho rodnému kraji.

Módní návhář Osmany Laffita je přesvědčený, že péči o zevnějšek musí muže naučit ženy: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
dadavydov....@...
1. 3. 2019 • 17:35

Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > > www.Takeslim.Com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.