Zneužil sestry (13 a 14)! Muž (24) za to dostal jen... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zneužil sestry (13 a 14)! Muž (24) za to dostal jen...

Obžalovaný od počátku znásilnění odmítá. „Ani s jednou jsem nic neměl,“ tvrdil.
Obžalovaný od počátku znásilnění odmítá. „Ani s jednou jsem nic neměl,“ tvrdil.  (Foto Aha! – Slávka Červená)

Chtěl, aby ho soud zprostil viny, to ale včera Lukáši V. (24) z Uherskohradišťska nevyšlo. Za znásilnění, pohlavní zneužívání a omezování svobody nezletilých sester dostal podmínku. 

Podle obžaloby se dopustil sexuálních radovánek s dívkami-sestrami, kterým bylo 13 a 14 let. „Stalo se to v noci ve starém vagonu. Já jsem si k němu lehla a on se mě snažil svléct. Bránila jsem se, ale pro beznadějnost jsem pak přestala,“ uvedla starší dívka. První akt označila za znásilnění. Při dalších schůzkách s ním už souložila bez protestů.
Během vyšetřování však vyšlo najevo, že nebyl její první. Sex si již předtím užívala se spolužákem. A protože měla strach z prozrazení, chopila se příležitosti, aby to hodila na jiného.

Vše měla vymyslet se svou mladší sestrou. Ta uvedla, že se o ni muž pokoušel v autě, ale protože se bránila, nechal ji být. I ona už údajně neměla v tu domu být panna.
„Nebyl to typický případ. Zvlášť když vyšlo najevo, že dotyčná měla sex mnohem dříve než s obžalovaným,“ okomentoval rozsudek předseda senátu Jiří Dufek.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.