Bradley Cooper a Lady Gaga na Oscarech: Co řekli experti na řeč těla? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bradley Cooper a Lady Gaga na Oscarech: Co řekli experti na řeč těla?

Lady Gaga a Bradley Cooper ve filmu Zrodila se hvězda
Lady Gaga a Bradley Cooper ve filmu Zrodila se hvězda (Vertical Ent.)

Romantická balada na ceremoniálu je jedna věc, ale vášnivá chemie mezi zpěvačkou Lady Gaga (32) a hercem-režisérem Bradleym Cooperem(44) pokračovala celou oscarovou noc! A to přímo před očima jeho životní družky, supermodelky Iriny Šajchové (33).

Že to mezi zpěvačkou a režisérem nějak podezřele jiskří, se spekuluje už dlouho. Natočili spolu film Zrodila se hvězda, kde ztvárnili zamilované zpěváky, a film i jeho hudba se povedly natolik, že si vysloužily nominace na všechny významné ceny.
To znamená hodně ceremoniálů – a na nich Bradley a Gaga v jiskření vesele pokračovali. Vrcholem byla nedělní oscarová noc. Proměnili sice jen nominaci za nejlepší píseň (Gaga dostala jednu ze čtyř sošek pro spoluautory), ale o ničem jiném se teď nemluví tolik jako o jejich vztahu.



Vítěznou píseň Shallow spolu předvedli naživo, a už to zavdalo hodně důvodů ke spekulacím. Dlouhé zamilované pohledy z očí do očí následovalo ještě delší tulení na sesli u klavíru. „Touží se dotknout, ba se chystají na styk,“ komentuje upřené pohledy expertka na řeč těla Patti Woodová. „Přenést chemii z plátna do živého vystoupení vyžadovalo, aby se vrátili do rolí,“ dodává její kolegyně Blanca Cobbová.



Někdo tady hraje

A co na to Irina? Před kamerami se neustále smála, snad vůbec první v sále se zvedla k potlesku vestoje a zpěvačku pořádně objala, když se později vrátila na místo. Jsou tedy spolu zadobře? O tom by mohlo svědčit, že se Irina posadila mezi Gaga a Bradleyho. Nebo se tím naopak snažila je rozsadit?
„Irina ví, že Bradley a Gaga jsou umělci,“ sdělil listu US Weekly důvěrný zdroj. „Nijak to neřeší. Byly to jen role na oscarovém vystoupení.“



Objekt zájmu

Jenomže v těch rolích jaksi zůstali i dlouho po vystoupení. V zákulisí měl Bradley Irinu a mámu i Glorii, jakož i stovky kolegů, se kterými by mohl pokecat... A stejně ho zajímala prakticky jen Gaga! Nehnuli se od sebe, špitali si do ucha, dotýkali se, drželi za ruce... Irina zatím seděla v koutě, nebo se aspoň bavila s »tchyní«...

Podezřelý rozchod
Spekulacím nahrává, že Lady Gaga (vlastním jménem Stefani Joanne Angelina Germanotta) jen před pár dny zrušila zasnoubení s uměleckým agentem Christianem Carinem (50). Souvisí to nějak s jejím vztahem k Bradleymu? Ten je s Irinou od roku 2015, mají skoro dvouletou dcerku Leu. „Když si to nějak shrneme: Byla to Gaga, kdo sundal prsten a zrušil zasnoubení. A byla to ona, kdo se vine a hledí na Bradleyho tímto zvláštním způsobem, který překračuje určité hrabnice...“ komentoval, co viděl, známý glosátor Piers Morgan. „Já tam vidím lásku, vy ne?“


Naděje i fóry
Sociální sítě okamžitě zavalily reakce romantiků, konspirátorů i vtipálků, prakticky všichni se shodují, že to jiskří víc, než by mezi kolegy či spřízněnými uměleckými dušemi mělo.
„Zalezte do ložnice!“ tweetoval třebga profesionální wrestler Iron Sheik. „Bradley dneska 100% spí na gauči,“ dodal Alec Flood. „A cena pro nejlepší herečku: Irina Šajchová,“ komentovala KaleyK fotku usměvavé Iriny dělající páru umělců »křena«.

Na video z jejich společného vystoupení se můžete podívat zde:




Přečtěte si
ivoadler
10. 3. 2019 • 14:29

Řekněme si to upřímně - čím větší umělec, tím častěji se musí zamilovávat.

milllikass...@...
9. 3. 2019 • 18:33

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.Com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.