Vyšperkovaná Petra Kvitová: Milion na prstě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vyšperkovaná Petra Kvitová: Milion na prstě

Petře to s kudrlinkami opravdu sluší
Petře to s kudrlinkami opravdu sluší (Foto Instagram)

To se ví, že na fotbal do Edenu nemůžete přijít jako husopaska. V záplatované haleně po pratetě, se síťovkou a se stoletou špínou za nehty. A Petra Kvitová (28) je dáma znalá velkého světa.

Stále ještě nezadaná tenisová slečna se zjevila na ligovém mači Slavie se Slováckem (4:0) se šperkem za milion korun na prsteníčku a s kabelkou za 25 000 kaček v ruce. „Nakupování mě vždycky rozesměje,“ napsala sympaťačka Petra k libůstce na své levačce, kterou jí měl před dvěma roky pořezat obžalovaný lotr Žondra.


Propletla se ochozem do VIPsektoru a vesele koketně tam poklábosila s členem dozorčí rady klubu Martinem Krobem. Viděla, jak dole pod ní Škoda z penalty málem rozbil okno v paneláku přes ulici, ale nakonec se kochala drtivým vítězstvím svých miláčků.


„Slavii jsem začala fandit jako malá holka,“ prozradila na sebe aktuální trojka světového žebříčku Petra. To ještě tahala po Fulneku kačera a cvrnkala s klukama ze sousedství kuličky. Dnes má na kontě 680 milionů korun vydělaných na turnajích a kvartýr jako klícka v Monte Carlu. Tak co by brouzdala po Vršovicích v »bižu« z holešovické tržnice, že jo…

Výpověď Petry Kvitové proti Radimu Žondrovi obžalovanému z jejího napadení:



Přečtěte si
ingmatveev...@...
27. 2. 2019 • 17:29

Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > > www.Takeslim.Com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.